Ovo je onaj period godine kada veliki broj magazina objavljuje godišnje liste najuspešnijih i najbolje obučenih za tekuću godinu. Bar tako praktikuju Vanity Fair i Forbes, iako je do kraja godine ostalo još 5 meseci.

Tako smo juče saznali da je supruga britanskog premijera Samantha Cameron najstilizovanija dama na svetu, a samo nekoliko sati kasnije i Forbes je otkrio svoju pretsižnu listu 30 under 30 pa smo tako saznali da je italijanska blogerka Chiara Ferragni morala da prošlogodišnju no. 1 poziciju ustupi Youtube senzaciji, vijetmanskoj beauty blogerki Michelle Phan čija kozmetička kuća Ipsy je procenjena na 120 miliona!

Chiara je zadržala mesto u top 10 na sada već tradicionalnoj listo koja ima čak 20 kategorija. Pored italijanske blogerke koja stoji iza bloga Blonde Salad, na listi Art and Style našli su se fotograf Charlie Engman, dizajnerka Phoebe English, vajarka Catharine Ahearn i još nekoliko mahom dizajnera.

U ostalim kategorijama videli smo i poznata imena poput Blake Lively (27) koja je najuspešnija mlada osoba na polju Hollywood & Entertainment, zatim skoro svi iz liste Music: Tyler Hubbard i Brian Kelley, FKA Twings, Azealia Banks, A$AP Rocky, Hozier.

Najuspešnije među populacijom mlađom od 30 godina su i osnivačice platforme theSkimm na čije su vesti pretplaćene Oprah i Sarah Jessica Parker, community manager Vinea, suosnivači platforme Bloglovin' i mnogi drugi.