Pet meseci je prošlo od kada je portal WWD objavio da je Italijanka i jedna od najpopularnijih modnih blogerki na svetu, Chiara Ferragni već do tada uspela da zaradi neverovatnih osam miliona američkih dolara!

To je rezultiralo da ljupku i uvek stajliš Chiaru, Forbes (a Forbes retko kada pogreši kada je matematika u pitanju!), stavi na svoju godišnjoj listi "30 under 30" u kategoriji Umetnosti i stila!

Chiara je tako postala jedina modna blogerka koja se našla na najnovijoj listi magazina Forbes koji važi za jednog od glavnih merila kada je u pitanju kategorizacija uticajnih osoba iz sveta mode, umetnosti, filma, muzike i drugih sfera.

Za neupućene (mada čisto sumnjamo da takvi uopšte postoje!) Ferragni je vlasnica jednog od najpopularnijih i najboljih modnih blogova The Blonde Salad, koji je prošle godine proslavio svoj peti rođendan. Veliki uspeh bloga omogućio joj je da do sada sarađuje sa Steve Maddenom, ali i mnogim drugim dizajnerima.

Inače, 27-godišnja Chiara koja je rodom iz Italije u poslednjih godinu dana uglavnom boravi u Los Anđelesu u koji se preselila ne bi li bila bliže svom partneru, fotografu Andrew Arthuru.