Možda ste pomislili na Amal, a možda i na Kate, ali sasvim smo sigurni da niste pomislili na suprugu britanskog premijera, Samanthu Cameron! Upravo je ova relativno nepoznata Britanka odnela titulu najbolje obučene žene na svetu po izboru magazina Vanity Fair koji sada već tradicionalno organizuje godišnje liste najbolje stilizovanih žena na svetu.

Supruga britanskog premijera, Davida Camerona je tako nadmašila stil američke pevačice Taylor Swift (2), zatim balerine Misty Copeland (3), supruge princa Edwarda, grofice od Veseksa (4) i gore pomenute Amal koja je zauzela visoko ali opet prilično neočekivano 5 mesto na listi!  

Zanimljivo je da na listi top 10 nema Kate Middleton ali da je zato visoko sedmo mesto zauzela španska kraljica Letizia čiji stil je često bio upoređivan sa stilom britanske vojvotkinje. I da, Rihanna je šesta!

Popularni magazin je izbor Samanthe opravdao činjenicom kako već dugi niz godina ova vitka brineta neguje besprekoran stil koji može najbliže da se opiše sa "konzervativni šarm", kao i da se redovno nalazi na listama najbolje obučenih žena.

Ono što je takođe krajnje nepoznato je da je Samantha kreatini direktor britanskog brenda kožnih aksesoara Smythson kao i da je veliki fan krpica koje potpisuju Erdem, Phillip Lim, McQueen, Zara i naša Roksanda.  

Na listi najbolje obučenih muškaraca prvo mesto je zauzeo britanski glumac Bill Nighty ostavljajući iza sebe grčkog tajkuna Stavrosa Niarchosa III (2), umetnika Ikea Udea (3), dizajnere Williama Ivey Longa (4) i Jonathana Ivea (5).