Victoria Beckham: Dramatičan look dizajnerke na otvaranju izložbe posvećene Alexanderu McQueenu

Foto: Profimedia

13. 03. 2015.

Izložba "Savage beauty" je okupila veliki broj poznatih, ali su ubedljivo najviše pažnje privukli David i Victoria Beckham! Dok su se mnogi divili kreatorkinoj haljini, njen izbor šminke je naišao na masu negativnih komentara... Da li je moguće da je Vic napravila grešku? Ohh gosh. Smak sveta!

David i Victoria su ubedljivo među najstilizovanijim parovima sveta, pa ne treba da nas čudi što ukradu pažnju apsolutno svakog događaja na kom se pojave! Moćan britanski par je tako još jednom demonstrirao svoje "zajedničko" stilsko umeće na gala večeri kojom je otvorena dugoočekivana izložba "Savage beauty", u Victoria & Albert muzeju, posvećena britanskom dizajneru, Alexanderu McQuuenu.  

Victoria je naravno daleko više od Davida plenila pažnjom, blistajući u neobičnoj crnoj haljini bez rukava s push up efektom korseta u kroju iz njene poslednje kolekcije. Sofisticirana haljina je imala pun krug suknju neobičnih proreza, nalik panelima koji su diskretno i s merom otkrili dizajnerkine gole noge. 

(Victoria Beckham predstavila neobičan (i pomalo bizaran) lookbook za liniju Victoria)

Očito u želji da nadogradi ovu moćnu haljinu nekim dramatičnim makeup-om, Vic se malo zanela pa je jak smokey eye spojila sa ajlajnerom i bronzanim rumenilom što je rezultiralo da izgleda nekoliko godina starije, anoreksičnije i agresivnije. Pogrešna šminka je naglasila svaku njenu nesavršenost kože, poput sitnih borica i podočnjaka.

Prejaku šminku je spasila malo Victorijina kosa, njene duge lokne kao i stav "ništa nisam pogrešno uradila". Za razliku od nje, David je bio dashing, stilizovan u crno odelo, ispod kog je obukao belu košulju.  

Retrospektiva slavnog Britanca koji je preminuo pre 5 godina, donosi njegov značajan modni opus u kojem i danas uživaju slavne dame poput vojvotkinje od Cambridgea, manekenke Kate Moss, Salme Hayek i mnogih drugih žena. 

(Victoria Beckham u glavnoj boji sezone: Neustrašiva u camelu od glave do pete) 

Izložba je podeljena u 4 prostorije, svaka je posvećena jednoj od epoha u karijeri talentovanog i sjajnog McQuena i pruža uvid u njegove briljantne kreacije i um. Prva "soba" je fokusirana na London, kreacije low-budget koje je slavni dizajner prikazivao na neobičnim, provokativnim revijama. Druga ima naziv "A Romantic Mind," s akcentom na kroj dok su poslednje dve omaž njegovim najpoznatijim kolekcijama "A Gothing Mind", "Highland Rape", "The Hunger" i "The Birds" kolekcijama.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...