Moramo da priznamo da smo veliki fanovi njenih kombinacija za putovanje, jer nijedna dama nije toliko chic i cool na aerodromu, od britanske dizajnerke Victorije Beckham. Do te mere, da joj opraštamo i vrtoglavo visoke pete, i slip haljine, i uzan jeans. Jer pobogu, pričamo o Vic! 

Supruga Davida Beckhama koja sve više biva cenjena u modnom svetu i to od strane najpoznatijih i najvećih dizajnera današnjice, uvek izgleda fantastično, pogotovo kada putuje što joj je donelo reputaciju dame koja ima najbolji airport stil!  

(Ako do sada niste zavoleli Beckhamovu, nakon ovog videa hoćete.) 

Da joj od ruke idu kombinacije za putovanje videli smo juče kada smo vitku crnku uočili na njujorškom aerodromu JFK! Pretpostavljate, the queen is here for the NYFW!

Kreatorka je demonstrirala svoj najbolji look iz ove godine izgledajući moćno i neustrašivo u all camel autfitu!

Otmeni kaput u camel boji iz njene kolekcije, dizajnerka je uparila crop pantalonama od vune u istoj boji i crnim džemperom. Ovaj otmeni look Victoria je u stilu pravog profesionalca nadogradila animal print ceger-torbom s njenim potpisom i savršenim khaki-crnim salonkama mat teksture.

Savršenooo! 

(Victoria Beckham kakvu znamo se vratila: Seksi, chic i crno u 2 varijante.)

Naravno, kompletan look nije mogao da prođe bez crnih naočara, njene duge, smeđe kose koja je u blagim uvojcima padala na ramena i moćnog, samouverenog hoda, kao i potpunog odsustva osmeha!