Najnovije izdanje "73 pitanja" američkog izdanja Vogue za glavnu zvezdu je imalo britansku kreatorku Victoriju Beckham.

U video serijalu u kom smo do sada imali prilike da vidimo SJP, Annu Wintour i mnoge druge fashion dame, zablistala je Bekchamova nakon čijih odgovora ćete morati da se zaljubite u nju, hteli vi to ili ne.  

Bivša Posh Spice devojka koja važi za prilično rezervesanu ženu koja se skoro nikad ne smeje (u video snimku otkriva zašto je to tako), uspela je da nas zabavi i nasmeje dok ju je ekipa modnog magazina intervjuisala u njenom londonskom butiku.  

U kratkom video snimku, Vic je odgovarala na pregršt raznovrsnih pitanja poput "koji ti je omiljeni začin", "šta bi prvo uradila kada bi zavladala svetom", "šta nosi stalno u torbi", "koji njen komad odeće David mrzi", "šta radi prvo kada se probudi", pokazavši pritom da ima dara i za glumi.

Tako smo saznali da joj je limunžuta omiljena boja, kao i da ju je film 12 years a slave najviše rasplakao, koliko god puta da ga je gledala. Naravno, najsimpatičniji odgovori su bili rezervisani za pitanja o njenom suprugu, fudbaleru Davidu Beckhamu.

"Veče sa mojim suprugom," izjavila je Vic na pitanje šta je za nju savršen sastanak i dodala da apsolutno veruje u ljubav na prvi pogled.

Uostalom, pogledajte sami: