Iako ovakve fotografije nisu novitet u modnoj fotografiji, moramo da priznamo da nismo navikli da ih viđamo kod Victorije Beckham. Zato smo nestrpljivi da vidimo šta još VB ima da nam ponudi u bliskoj budućnosti...

Naime, britanska dizajnerka je prezentovala svoj najnoviji lookbook za "sestrinsku" liniju matičnog VB brenda, Victoria. Provokativan i neočekivani lookbook već je pokrenuo niz različitih komentara na Twitteru i Instagramu.

Fotografisan od strane Colin Dodgson, modnog fotografa koji je poznat po eksperimentisanju sa pozama i umetničkom ekspresijom u editorijalima je manekenke obučene u Victorijine kreacije i baletanke, uslikao u dnevnom boravku, opružene na stolicama nalik Dalijevim mekim satovima. Minimalističan enterijer jedino je osvežen lalama koje vise iz sandučeta na vratima.

Colin je do sada tesno sarađivao sa Karlom Lagerfeldom i Louis Vuittonom na kampanjama a ovo mu je prva saradnja sa Victorijom Beckham. Njegove "sirove", retro fotografije su od samog starta izazivale kontroverzu i veliku polemiku.  

Najnovija kolekcija linije Victoria obuhvata mahom peplum bluze i skinny haljine, kao i gingham pantalone, ukratko ona je mladalački, sportski alijas slavnije i eponomne linije Victoria Beckham.  Boje su vedre, moćne, električne dok je silueta poluandrogena, poluženstvena.