Iako su se Kendall, Kylie i Khloe svojski potrudile da budu zvezde after partyja glamuroznih Grammy nagrada, kada se pojavila zanosna Miranda Kerr bilo je evidentno ko je the queen žurke na kojoj smo videli i Paris Hilton, Ritu Oru (zaljubili se u njene neon žute sandale), Jamie King, Marka Ronsona i još veliki broj poznatih lica.

(20 najpopularnijih modela u 2014.)

Nasmejana i raspoložena australijska lepotica kojoj se dive i muškarci i žene širom sveta, došla je na pomenuti event solo naglasivši svim medijima da joj se trenutno itekako sviđa status singl devojke. Kerr je mamila poglede u izazovnoj i zabavnoj metalik haljini od svile opšivenom svetlucavim disk aplikacijama s potpisom čoveka koji pravi savršene seksi haljine za izlazak, Petera Dundasa (Emilio Pucci).

(5 boja koje najbolje pristaju brinetama)

Disco haljinu, Miranda je nadogradila krajnje profi, crnim blejzerom, takođe od Emilia Puccija, metalik salonkama Anouk, Jimmy Chooa, srebrnim minđušama i sjajnom kosom koju je stilizovala na desnu stranu u blagim talasima.    

Manekenka koja se od britanskog glumca, Orlando Blooma razvela pre dve godine je u nedavnom intervjuu otkrila da je vrlo raspoložena za odlaske na speed date s nekoliko momaka.

"Ako nemate intimne odnose s nekim muškarcem, mislim da je sasvim normalno i prirodno da idete sa sastanka na sastanak. Kako ćete uostalom pronaći partnera ako ne pričate s više muškaraca?" otkrila je 31-godišnja manekenka.

(Pariske killer kombinacije u režiji Mirande Kerr)

Na pitanje da li je za seks na prvom sastanku, Kerr je odgovorila: "Držim se pravila da dok ne upoznam malo detaljnije muškarca, ne spavam sa njim. Nekako mislim da je tako bolje. Da je seks tako bolji. Ok je ta privlačnost koja se uspostavi na startu, ali veza i seks su nešto ipak više od toga. Zato uglavnom izađem s muškarcem nekoliko puta pre našeg prvog seksa."  

(Modna katastrofa: Rihannina haute couture kreacije s Grammy dodele postala memo senzacija)

Od kada se rastala s Bloomom, s kojim ima četvorogoišnjeg sina Flynna, Mirandu su povezivali s bilionerom Jamesom Packerom, iako Kerr to nikada zvanično nije potvrdila. 

Pogledajte atmosferu sa after partyja i šta su obukle druge dame za glam žurku: