Mislimo da je ovo bio najbolji crveni tepih u istoriji Grammy nagrada! Ali bukvalno! Ne preterujemo jer toalete su bile vredne Oskara! 

Prelepa polukratka ljubičasta kosa Katy Perry, najelegantnije izdanje Gwen Stefani, Rihannina toaleta "šećerna vuna", savršen korset pop kraljice, blue izdanje Taylor Swift i čipkane haute couture kreacije u režiji queen Bey i Jessie J... ovu dodelu Grammy nagrada nećemo još dugo da zaboravimo!  

Jer, Grammy s razlogom ima reputaciju muzičkih Oskara, a pop dive su se potrudile da njihove toalete zadaju ozbiljan zadatak svim glumicama koje nameravaju da se pojave na dolazećim Oskarima, blistajući u savršenim modnim izdanjima! 

A ko je pobrao sve simpatije fanova i kritičara za odevnu kombinaciju? Katy Perry, Beyonce, Jessie J, Rita Ora i Taylor, dok su se među najgore obučene definitvino našle Rihanna (what happened Riri???!) i Ciara.

Naravno, glamuroznu dodelu nagrada ispratio je i najaktuelniji par današnjice, Kim Kardashian i Kanye West. Rijaliti zvezda koja ja pre dva dana prezentovala svoju novu kratku kosu, izabrala je da na pomenutu dodelu dođe u couture zlatnoj haljini s potpisom Jean Paul Gaultiera. 

Madonna, Katy Perry, Gwen Stefani: Stil najboljih muzičkih zvezda sa Grammy dodele nagrada!