Naša reakcija je bila: Riri, šta si to obukla? Ličiš na xxl šećernu vunu! Jer sorry dear, ali ovo je bio totalni promašaj! Kao da si kupovala na slepo na internetu. A to si stvarno uradila? Eto greške.  

Elem, naše reakcije na Grammy izdanje 26-godišnje pevačice je bilo blago kakvo je usledilo širom "www" sveta s obzirom da je brzinom svetlosti Rihannina pink, balska toaleta s potpisom Giambatiste Vallija dobila preko hiljadu meme varijanti na internetu postajući no.1 šala! 

Dok se modni svet zabavljao stavljajući Rihanninu kreaciju na liste najgore ali i najbolje (da, bilo je i tih lista) obučenih dama na glamuroznoj dodeli Grammy nagrada, ostatak sveta se igrao sa divinom haljinom koja ih je asocirala na pomenutu vunu, ali i kišobran (umbrella, ella,ella), glavu Patrika iz Sunđer Boba, periku Nicki Minaj i još pregršt komičnih i zabavnih likova, predmeta, detalja. Komentari su išli do te mere da su Riri svi videli kao devojku na maturskoj večeri okruženu momcima (i to azijskog porekla) koji su obučeni u pink prsluke i bele košulje. Hiiit! 

Za to vreme, rnb pevačica je Ryanu Seacrestu otkrila da se zaljubila u haljinu koju je kupila preko neta.

"Moram da konstatujem kako @Rihanna izgleda kao @Barbie lutka koja stoji na vrhu torte za proslavu mog rođendana, i to četvrtog!" tvitovala je jedna osoba.