Šarmantna i fotogenična manekenka Miranda Kerr dokazuje iz godine u godinu da je najbolji top model kog je Australija “teleportovala” u orbitu modelinga nakon Elle Macpherson koja je početkom osamdesetih godina prošlog veka dobila slavan i autentičan nadimak “The Body”.

Bivša supruga glumca Orlanda Blooma i jedna od najprirodnijih i najljupkijih manekenki na svetu, ovih dana je u poseti Parizu u kom je imala nekoliko ugovorenih događaja, počev od revije Sonie Rykiel preko prisustvovanja premijeri kratkog filma Rock Roll Ride u režiji Stuarta Weizmana, do promocije najnovijeg izdanja japanskog Vogue-a.

Kompletan catwalk, ako izuzmemo samo SR reviju, Miranda je ispratila u stajliš kombinacijama koje su imale jedan identičan detalj – seksi, crne sandale s metalnim detaljima na kaišu, nalik xxl nitnama.  

Odlazak sa revije Sonie Rykiel, bio je u rock'n roll stilu. Australijsku lepoticu smo videli stilizovanu u uzanu, teget kombinaciju nalik sportskom kombinezonu koju je nadogradila kožnom jaknom i pomenutim sandalama.

Na reviji koja je prethodila, Miranda je takođe dominirala u jednako stajliš kombinaciji, modroplavom, svilenom kombinezonu preko kog je nosila krzneni bolero u istoj nijansi. Prelepo i za pamćenje!

Samo nekoliko sati kasnije, brineta se pojavila na pomenutoj premijeri filma Stuarta Weitzmana, dizajnera luksuznih modela cipela obučena u izazovnu Versace crnu kreaciju s mrežastim, kožnim detaljem sa strane i "medusa", metalik-kožnim kaišem.  

Za lansiranje najnovijeg broja japanskog Vogue izdanja, na čijoj naslovnoj strani je upravo ona, Miranda je izabrala all white look, odnosno belu, prozirnu bluzu i svilene, šire pantalone nalik šalvarama koje je nadogradila jaknicom u boji meda sa upečatljivim resama. Aviator naočare, zlatna clutch torbica i crne sandale finiširali su ovaj dnevni, stajliš look Kerrove.