Već je standardna pojava da Victoria uglavnom nosi svoj dizajn, promovisajući ga dnevno ispred paparazza koji nju i njenu porodicu prate u stopu.

(3 pravila dobrog izgleda kojih se Victoria Beckham nikada ne odriče)

Ne postoji reklama u magazinu koju VB brend može platiti, a da se komercijalni učinak može meriti s fotografijama dizajnerke koje svakodnevno osvanu na Daily Mailu, People.com i ostalim portalima. 

Kao bivša članica verovatno najpopularnije ženske grupe na svetu, Victoria je i te kako svesna vrednosti besplatne reklame te u svakom trenutku pomno pazi šta će obući.

(Victoria Beckham otkriva: Šta je idealna „radna uniforma“ i koji komad je zabranjen u njenoj kancelariji?)

U zimskoj sezoni naglasak je stavila na odlične kožne čizme s blok potpeticom iz svoje jesenje kolekcije. Ove čizme su trenutno snižene za čak 80 odsto na poznatom prodajnom sajtu Net-a-porter te ih možete kupiti za 370 dolara a dolaze u dve verzije - od glatke kože i s detaljem od imitacije ponijeve dlake. 

(Jedan dan u životu Victorije Beckham)

Crne lepotice Victoria je inkorporirala u jedan krajnje jednostavan, minimalistički outfit. Teget rolka i suknja midi dužine se savršeno uklopila uz crne kožne čizme, koje su se nazirale ispod trikotažne suknje.

Koliko je oduševljena ovim čizmama, Vicky je dokazala pre nekoliko dana u Njujorku, kada je rešila da ponovo ponese svoj dizajn. Beckhamova ih je iskombinovala uz narandžastu rolku i plisiranu suknju sa neobičnim desenom šibica iz svoje nove predjesenje kolekcije.

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija