Victoria slovi za veoma aktivnu i uspešnu damu koja je pored fantastične dizajnerske karijere, predana mužu i porodici. Samim tim, jasno vam je da ova žena ima odličnu organizaciju vremena, tako da uspeva da uskladi posao i privatan život.

(Victoria Beckham: Žena godine po izboru Glamour magazina)

Predstavljavamo vam 24 sata u životu Victoria Beckham:

6:15

Budim se između 6:15 i 6:30. Zbog četvoro dece postala sam pravi ranoranilac! Uvek se prirodno probudim u to vreme, ali ipak podesim alarm kao sigurnost, u slučaju ako narednog dana imam nešto veoma važno. Kada ustanem prvo što radim je tuširanje, tako da s obzirom da budim decu u 7 sati, tih pola sata iskoristim da se spremim. Između tuširanja i čišćenja lica, obavezno proverim i e-mail poruke koje su mi stigle preko noći. Da, imam iPhone koji se nalazi u kupatilu! U kupatilu uvek koristim Dr. Lancer proizvode za kožu. On je dermatolog koga sam upoznala dok smo živeli u Los Anđelesu. Losion za telo koji koristim je stvarno odličan i veoma povoljan - Weleda losion koji dubinski vlaži kosu. Takođe, mnogo volim sjajeve za usta Stila, one koje zarotirate i onda oni kliknu. Ovi sjajevi imaju sjajan miris i lep ukus. A onda, tokom dana koristim Elizabeth Arden Eight Hour kremu. Volela bih da prva stvar koju uradim ujutru bude kupanje, ali jednostavno nemam dovoljno vremena pa se samo na brzinu istuširam dok se kupam u večernjim satima. Što se tiče doručka, dan počinjem sa čajem od nane i duplim espresom, i stalno nešto grickam dok deci dajem doručak. I dok se sve to dešava, moja deca imaju test pravopisa i tablice množenja, koju imamo zalepljenu na frižider. Tako da obavezno jedne drugi ispitujemo i na taj način se igramo. Da, u 41. godini ja i dalje radim domaće zadatke! 

7: 50 

Napuštamo kuću. Dečaci idu u tri različite škole, koje počinju otprilike u isto vreme. Ja idem na jednu stranu, David na drugu, tako da krećemo u potpuno različitim pravcima.

8:50 

Idem na posao. Moj studio se nalazi u Battersu. Prva stvar koju uradim je provera svog tima. Imam oko 80 ljudi u studiju, uklljučujući krojačice i e-commerce tim. A onda proverim sve vezano za moju kolekciju koja samo što nije spremna za Nedelju mode - uzorke poda, scenografija, muzika, i sl. Od momenta kada dođem na posao, moram da budem veoma fokusirana. Sa svojim e- commerce timom, omogućila sam kupovinu preko interneta, na zvaničnoj stranici na kojoj se može pronaći cela Victoria Beckham linija. Što se tiče oblačenja, uglavnom nosim sopstvenu odeću na poslu. Uvek se pobrinem da imam dve torbe, jednu manju ručnu i drugu koja je dosta veća. Unutra se sve nalazi: MacBook Pro, iPad, iPad mini i iPhone, koje uvek nosim u kancelariju sa sobom. Volim da čitam modne magazine i iako znam da ih možete čitati online, ja zapravo više volim papir i da listam. 

13:00 

Za obrok, obično imam radni ručak sa mojim timom u studiju, a najčešće jedemo suši, ili nešto drugo što je veoma zdravo. Volim da pijem sveže ceđene sokove, ali generalno pijem dosta vode i čaj od nane. Jedem i radim u isto vreme. Posle ručka, obično odem u deo gde radi e-commerce tim, posebno ako radimo neko snimanje proizvoda. Radim brzo i završavam obaveze tako da što pre mogu da stignem kući.

16:00 

U četiri sata, napuštam kancelariju i idem da pokupim decu iz škole i da ih vodim kući, dam im večeru, odvedem na sve njihove vannastavne aktivnosti (fudbal i ragbi) i počnem da radim domaće zadatke. Onda kada ih stavim u krevet, ponovo nastavljam da radim.  

19:00

David i ja volimo da izađemo na večeru, samo nas dvoje ili sa decom. Često posećujemo italijanske i francuske restorane, mada deca najviše voli da jedu suši, to im je omiljena hrana. Često idemo napolje i družimo se kao porodica. Ponovo smo u Londonu, i moram da pomenem da imam psa, buldoga po imenu Koko. Šta gledam na TV-u? Crtane filmove- Dora the Explorer i Peppa Pig. Naravno, fudbal je uvek tu. Deca obožavaju fudbal, i David očigledno. Ne bih mogla da živim bez Davida i dece. Oni su moja velika podrška i uvek me ohrabre da istrajem do kraja u onome što sam naumila.

21:00 

Deca mahom idu na spavanje oko 21 ili 21:30. Nakon toga, David i ja provodimo vreme zajedno.

00:00

Obično idem u krevet između 00: i 1:00. Volim da odvojim što više vremena za spavanje.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija