Ekipa britanskog Elle-a sastala se sa Vic i uradila opsežan intervju za njihovo specijalno izdanje ELLE Collections. Ovde vam prenosim 10 pitanja i odgovora koji otkrivaju deo poslovne intime dizajnerke koja nema običaj da previše otkriva o sebi. Najšokantniji podatak? Obuća u kojoj odlazi na posao!

1) Prva stvar koju uradiš kada dođeš na posao?

Spustim torbe. Uvek imam tonu torbi na sebi, prepunih koje čega! I uvek sam sreća. Vrlo sam srećna kada ujutru zakoračim u kancelariju. Isćaskam se sa asistentom, kažem svima zdravo, a onda prođemo kroz plan za taj dan. Zatim popijem šolju čaja. Vrlo britanski!

2) Čaj?

Čaj. Ne pijem kafu – zamislite! Pijem samo crni čaj brenda PG Tips. Ili od nane ili zeleni. Bez šećera.

3) Šta se nalazi u tvojoj prvoj fioci?

Nemam fioke na kancelarijskom stolu! Samo mnogo modnih magazina, besprekorno raspoređenih. Ako mi nešto posebno zatreba, potražim to u pernicama svoje dece. 

4) Kako bi te opisali tvoji stažisti?

Volim da mislim da bi rekli da sam ljubazna i poštujem ih. I da svi zajedno naporno radimo, jer to jeste istina.

5) Koje komade odeće će naslediti Harper?

Sakupila sam kolekciju Birkin i Kelly torbi tokom godina, pa pretpostavljam da će ih želeti. I moj nakit, takođe. I umetnine… mada, i dečaci će verovatno hteti to. I David i ja vrlo cenimo Juliana Schnabela.

6) Tehnika za oslobađanje od stesa?

Mnogo vežbam. Svakog dana u 6 ujutru, pretrčim nekoliko milja na traci, posle čega radim sa mojim trenerom Tracy Anderson. Onda probudim decu i spremim ih za školu.

7) Šta ručaš?

Japansku hranu iz restorana Itsu. Poručim kutiju sa različitim stvarima, za sve u studiju.

8) Uniforma za posao?

Nemam je. Mislim da je važno da se svi osećaju slobodno da nose sve što žele. Ali ne daj bože da se neko pojavi u Uggs čizmama!

9) Ali mislimo na tebe. Šta je tvoja radna uniforma?

Ahh! Pa, juče sam nosila muške farmerke i par Vans patika… Obično je to ravna obuća. Mora biti udobna, pa videli ste te stepenice.

10) Poslednja stvar koju uradiš pre nego što izađeš iz kancelarije?

Zahvalim se svima.