Šta nam donosi povratak vatrenog Marsa u znak Strelca?

foto: Profimedia

Mars, planeta akcije i energije, koja se više od dva meseca "šetala" po poslednjim stepenima Škorpije, a dugo je bila i u retrogradnom hodu, 2. avgusta, vraća se u Strelca, znak kontakata sa strancima. Iako je to mnogo udobnija pozicija za ovu planetu, već početkom nedelje Mars obrazuje napete aspekte sa Plutonom u Jarcu i Uranom u Ovnu, koji upozoravaju na oprez sa finansijama, zato, bolje izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita, više štedite, a manje trošite.

U drugoj polovini nedelje, Mars se približava retrogradnom Saturnu, planeti odgovornosti i ambicije s kojom pravi konjunkciju. Ovaj aspekt usporava snagu Marsa, kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici, pa bez obzira na vašu inicijativu i energičnost, možete imati osećaj kao da tapkate u mestu. Sve ide nekim usporenim ritmom, pa mnogi dogovori, poslovi i sastanci mogu da se odlažu ili prolongiraju...

Svetla tačka je sekstil između Marsa i Jupitera u Devici, zbog čega naše sportiste očekuje uspeh, naročito na takmičenjima u inostranstvu.

Konjunkcija Marsa i Saturna, do 9. septembra, utiče na sve znake, a posebno Ovnove, Škorpije, Strelčeve, Jarčeve i Vodolije.

Ovan 

Vaš vladalac Mars koji upravlja i vašom kućom strasti i novca, blizu Saturna, nagoveštava mogućnost poznanstva na nekom putu sa harizmatičnom, ali ljubomornom osobom. Izbegavajte konflikte sa Ovnovima i Jarčevima.

Bik 

Konjunkcija planete seksualnosti, Marsa i Saturna u vašem astrološkom polju strasti i novca, podstiče partnerovu posesivnost koja može da dovede do rasprava. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Blizanci 

"Spoj" Marsa i Saturna u kući ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja nosi uniformu na poslu. Rastu vaše šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Rak 

Zbog pozicije Marsa i Saturna, vladalaca astroloških polja karijere i ljubavi, dominirate u poslu, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Oslonite se na jednog Strelca ili Jarca.

(Mesečni horoskop za #AVGUST)

Lav 

Mars u vašoj petoj astrološkoj kući, pod uticajem Jupitera, donosi uspeh umetnicima i sportistima, naročito na inostransim turnirima i utakmicima. Na putovanjuu moguća romansa s nekim Ovnom ili Strelcem.

Devica

Pozicija Marsa i Saturna upozorava da izbegavate sukobe sa članovima porodice i partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Moguć priliv novca preko kuporpodaje nekretnina.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin