Mesečni horoskop za april: LAV

Sve dok Saturn i Jupiter tranzitiraju Vodolijom koja je preko puta vašeg znaka, osećaćete se kao da vam stvari izmiču iz ruku i da je sve van vaše kontrole, iako realnost nije takva. U svemu što trenutno radite imate slobodu izbora, ali nijedna od ponuđenih opcija nije ona koju priželjkujete pa je to ono što vas muči. Nemojte da gubite vreme premišljajući se. Bolje da odaberete bilo šta i postupite kako god, nego da to ne učinite uopšte.

Mesečni horoskop za april: DEVICA

Mars hoda Blizancima odakle pravi kvadrat na vaš znak pa predstojeći april za Device može biti nalik pink hemijskoj olovci ukrašenoj perjem kojoj ponestaje boje i piše u prekidima. Dobro je poznato da takve hemijske obično ne koristite, ali ovog meseca možete biti malo zaboravniji i ostati bez olovke. Neuobičajena zaboravnost na prvom mestu dovešće vas do uloge popularne devojke iz tinejdž filmova pa umesto one koja sluša, bićete ona koja je slušana. Uloga možda neće biti prijatna, ali će smanjiti vašu preteranu zabrinutost i posvećenost sitnicama koje vas zatvaraju u sebe.

Mesečni horoskop za april: VAGA

Na samom početku ovog aprila možete osećati neku vrstu besa od same pomisli na ljude koji se prema vama nisu ophodili bar upola kao vi prema njima. Energija mladog Meseca u Ovnu od 12. aprila oslikaće vašu želju da okrenete ovu ploču. Umesto miroljubive prirode vaše Vage i mukotrpnih pokušaja da održite odnose tako što ćete se složiti sa drugima i kada mislite drugačije od njih, u želji za samostalnošću koju ćete ceniti više nego ikad nastupiće namerna neobazrivost za tuđa mišljenja.

Mesečni horoskop za april: ŠKORPIJA

Činjenica je da Mesec kretanjem promeni znak kroz dva i po dana opisujući na taj način promenljivost emocija čoveka, a ovog meseca Škorpije će promene Mesečevog znaka osetiti izraženije nego inače. Osetljivost, a istovremeno zatvorenost u sebe, rašće kako april bude odmicao. Vrhunac takvog raspoloženja Škorpije će doživeti pri punom Mesecu u svom znaku 26. aprila. Energiju ovog punog Meseca iskoristite tako što ćete pregledati i sumirati sve emotivne (a ne logičke) poglede na životne situacije koje ste imali ovog meseca.

Mesečni horoskop za april: JARAC

Jarčeve će 12. aprila pogoditi mlad Mesec u Ovnu na sličan način kao i Rakove jer se ova dva znaka nalaze na istoj razdaljini sa Ovnom te formiraju kvadrat, aspekt koji daje rezultate samo ukoliko se pritisak izdrži do kraja. Mlad Mesec u Ovnu znači želja za „novim ja“. Rakovi žele promenu jer osećaju nezadovoljstvo sobom, dok Jarčevi žele da menjaju sebe zato što uviđaju da su ljudi koji ih okružuju nezadovoljni njima. Jeste li sigurni da je promena kojoj se nadate zaista ono što vam treba?

Mesečni horoskop za april: STRELAC

Strelčevi su zaista užareni znak od akcije. Navikli ste da ne čekate ni trena i da sve radite odmah, ali vam tranzitni Mars u Blizancima, znaku suprotnom vašem, može pomoći u pravljenju kočnice za prebrzi automobil. Teško je reći da išta iz Blizanaca može učiti strpljenju jer su i oni i Strelčevi poznati po tome što ih ne drži mesto. Ipak, ono čemu vas tranzitni Mars u Blizancima može učiti do kraja ovog aprila jeste taktičnost koja daje bolje rezultate od vaše uobičajene brzopletosti.

Mesečni horoskop za april: RIBE

Drugom polovinom aprila Ribe će umesto peraja dobiti krila i ruke zahvaljujući suvladaru svog znaka Jupiteru koji pravi dobar aspekt sa Marsom. Ovaj aspekt među njima se dešava jer oba tranzitiraju znacima vazdušnog elementa - Jupiter Vodolijom (krila) a Mars Blizancima (ruke). Radoznale Ribe zato će imati ne samo slobodu da istražuju van akvarijuma, već i da iskorače iz zone komfora i budu učesnici u društvu, a ne samo njegovi posmatrači.

Mesečni horoskop za april: VODOLIJA

Ovog aprila mnoge Vodolije mogu biti veoma zauzete, ali samo obavljanjem stvari koje vole. One ne toliko zaposlene i zauzete biće u potrazi za novim hobijima ali i ozbiljnijim „potrošačima“ vremena poput učenja novog jezika, pisanja nečeg obimnog i temeljnog ili posla. Mlad Mesec u Ovnu je na nebu 12. aprila i dolazi vam kao poručen da otpočnete svoju novu zanimaciju.

Mesečni horoskop za mart: Ribe

Ćutanje je vaša sigurna luka, ali će brod morati da je napusti tokom ovog meseca. Planeta Mars tranzitira znakom Blizanaca koji predstavlja čovekove misli i

1 2 3 4 5 6 next prikazano: 1 - 12

Magazin