Strelac - Astro oktobar 2020.

Tipično za vašu prirodu, obuzela vas je mašta i sada jednu fenomenalnu novu ideju želite da sprovedete u realnost. Međutim, ipak je ovo dosta neobična godina, pa postavljate sebi pitanje da li uopšte treba da razmišljate o novim idejama kada je prioritet zdravlje i preživljavanje… Odgovor je da treba. Velike ideje jesu znak da se još jednom vraćate sebi i ako ne sada, kada? Život treba da živite, a ne da čekate.

Škorpija - Astro oktobar 2020.

Ovog meseca izveštićete se u filozofiji malih koraka ka budućnosti, često toliko sitnih da će vam delovati kao da uopšte ne napredujete, ali budite sigurni da se stvari menjaju i do kraja oktobra videćete rezultate vaše upornosti i posvećenosti.

Vaga - Astro oktobar 2020.

Srećni ste tu gde jeste, ali svesni ste da će vam sve dosaditi za nekoliko meseci pa razmišljate o tome da istražite koje su vam druge opcije, bilo poslovne ili ljubavne. Strpite se do sredine oktobra kada će vam se iskristalisati novi pogled na trenutnu situaciju, i obavezno sačekajte 16. u mesecu pre nego što napravite konkretnu promenu. Ukoliko vam je prijatnije da sačekate još duže, imajte na umu da je strpljenje vrlina.

Devica - Astro oktobar 2020.

Premda jurite jednostavne „da“ ili „ne“ odgovore u svim sferama života, imajte na umu da iako vam to uliva sigurnost, ne znači da je dobro za vas. Takvi odgovori umeju da budu nerealni i ograničavajući. „Da“ ili „ne“ vam ne daje prostora da rastete, da se predomislite i da postanete neko novi. Idite korak po korak pa ćete videti šta će da se desi.

Lav - Astro oktobar 2020.

Pitanja na koja ste izbegavali da date odgovor sada počinju da „rastu“ i nemoguće ih je dalje ignorisati. Ovog meseca sa njima se morate suočiti kako znate i umete. Međutim, kako vreme odmiče, primetićete da se vaš stav prema ovim temama takođe menja… odjednom ova velika pitanja postaju manja i samim tim lakše je za njih naći rešenje.

Rak - Astro oktobar 2020.

Čini se da gubite energiju i brzinu dok neko drugi stiče snagu i uticaj preko vaše grbače. Ako smatrate da vas bilo ko iskorišćava, onda je ovo idealan trenutak za ozbiljnu diskusiju. Razmislite šta biste mogli da naučite iz ove situacije i kako da se sledeći put osigurate ne bi li vaš trud i rad dobili zasluženu pažnju.

Blizanci - Astro oktobar 2020.

Kada se obaveze nagomilaju često smo primorani da donesemo važne odluke, a da nemamo vremena da im se posvetimo. Naredne nedelje „vratiće“ vam vreme koje do sada niste imali i ukoliko ponovo razmislite o svojim potezima, možete spoznati da su vam se stavovi prilično promenili. Možda je došlo vreme da ponovo uvedete neke promene, ali ovaj put promišljeno i bez žurbe.

Bik - Astro oktobar 2020.

Nije kasno da spasite taj odnos koji vam klizi kroz prste. Možda vam deluje kao da je sve gotovo, ali jedna vaša promišljena rečenica može promeniti sve. Ukoliko vam zafali hrabrosti osoba o kojoj je reč pomisliće da vam odgovara trenutna situacija i onda ste u ovoj borbi oboje gubitnici. Preuzmite kontrolu u svoje ruke, dok još možete.

Ovan - Astro oktobar 2020.

Posle nekoliko meseci internog pritiska da krenete napred na bilo koji mogući način, sada ste u situaciji da morate da pustite određene opcije i da se konačno opredelite za jednu. Osećaćete potrebu da sebe opravdate greškama drugih u svom okruženju, ali to vam neće pomoći. Reč je o odluci koju morate da donesete iz sebe i za sebe. Na kraju ćete imati kvalitetan temelj za dalji put i prevladaće osećaj olakšanja koji dugo niste imali.

1 2 3 4 5 next prikazano: 1 - 12