Strelac - Astro novembar 2020.

Bili ste usred velikih promena u svakoj sferi života, ali okolnosti su vas naterale da takve odluke stavite on-hold. Kao što planete završavaju ciklus promena, i vi morate da završite to što se započeli. Na raspolaganju vam je manje vremena nego što mislite jer novi ciklus promena počinje krajem godine. Dakle, ubrzajte se i ne oklevajte!

Vaga - Astro novembar 2020.

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Više puta ćete biti primorani da menjate vaše planove i da odlažete rokove u slučaju velikih i dugoročnih poslova. U drugoj polovini novembra učinićete da Venera u vama pobudi ljubavprema učenju i početku istraživanja. To će biti savršeno vreme za lični razvoj i obrazovanje. Razmislite o novom kursevima, isplatiće vam se.

Devica - Astro novembar 2020.

Dostigli ste presudnu tačku u veoma bitnom odnosu, a oboje oklevate da donesete tu „konačnu“ odluku. Imajte vere da će sve biti dobro na kraju, ali važno je da shvatite šta zaista želite i da ne odlučujete na osnovu toga što osećate pritisak da nešto uradite.

Lav - Astro novembar 2020.

Zbog čega se uvek opredeljujete za isti put kada postoji toliko drugih mogućnosti? ? Odgovor je da to radite zato što vam je sve već poznato i u tome pronalazite utehu. Krajem oktobra počećete da primećujete da vas takav izbor zapravo neizmerno ograničava. Da li vas i dalje vodi ka cilju koji ste zamislili? Sve se menja, trebalo bi da se promenite i vi.

Rak - Astro novembar 2020.

Naredne nedelje poslužiće vam kao test u preuzimanju odgovornosti i uspostavljanju kontrole. Mislili ste da sve držite pod kontrolom, ali sada uviđate da to nije baš tako. Neophodno je da se podsetite koliko ste snažni i spremni da donosite radikalne odluke. Male promene neće biti dovoljne

Blizanci - Astro novembar 2020.

U ovom periodu iščekujete razrešenje jedne „teme“ koja će vam odrediti budućnost, ali nemojte da zaboravite, bitno je imati back-up i pripremiti se za moguće promene. Možda vas u narednim nedeljama čeka mnogo iskušenja, ali iza njih stoji put ka svetlijoj budućnosti. Nemojte da odustajete!

Bik - Astro novembar 2020.

Spremni ste za novo poglavlje. Spakovati se i krenuti jeste fizički deo posla (i najjednostavniji), ali pripremiti se psihički i emotivno je izazov. Ponovo postavite sebi pitanja na koja ste mislili da već imate odgovor. Shvatićete da ste sposobni da se pozdravite sa mnogim aspektima svog dosadašnjeg života i da okrenete novi list.

Ovan - Astro novembar 2020.

Novom odnosu, ili možda starom, pružiće se šansa i izazvaće nalet energije koji vam je trenutno preko potreban. Vaš „partner“ ima jasan pravac i ciljeve što vi u ovom trenutku nemate, i to je veoma privlačno. Možda nije tipična romansa, ali ispratite ovu priču i videćete šta može da se desi.

Astro

Mesečni horoskop za period boravka Sunca u znaku Riba od 20. februara do 20. marta

Pročitajte šta vas tokom narednih mesec dana čeka na poslu, u ljubavi, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

1 2 3 4 next prikazano: 1 - 12

Magazin