Nju ne interesuje tradicija: Melania Trump u minimalističkom Dioru u kraljevskoj palati

Foto: Profimedia

04. 06. 2019.

Melania Trump sada već uveliko poseduje prepoznatljiv stil i nema nikakvu nameru da ga se odriče ili da prilagođava specijalnim prilikama, čak ni kada je u pitanju zvanična poseta jednoj od najpoštovanijih kraljevskih porodica na svetu.

Tokom turneje predsedničkog para Trump po Britaniji, te tokom sastanaka sa raznim važnim ličnostima, koje uključuju naravno i kraljevsku porodicu - koja i dalje igra značajnu ulogu u političkom životu Velike Britanije, već se nanizalo nekoliko prilika u kojima je Melania zablistala po pitanju stajlinga.

Međutim, ono što je specifično za stajling prve dame Amerike, nije nikako to što je očekivano zablistala - sa njenom istaknutom prirodnom lepotom, to zaista nije težak zadatak.

Već što se maksimalno istakla svojim pomalo nekonvencionalnim izborom toalete.

Sukob o kome se priča: Melania Trump javno zamera Anni Wintour što se nije našla na naslovnici Voguea

Naime, u Bakingemskoj palati na takozvanom "državnom banketu" upriličenom povodom posete američkog predsedničkog para, sve dame sa strane kraljevske porodice, izabrale su toaletu koja odgovara tradicionalnom kodesku oblačenja za svečane prilike ovakve vrste.

Birale su haljine koje podsećaju na one nekadašnje balske, što jasno odslikava model A kroja sa mnoštvom karnera koji je ponela Kate Middelton, a koji potpisuje njena omiljena modna kuća Alexander Mcqueen.

Melania Trump u košulji koja je must have u ormaru svake žene

Melania se pak opredelia za koktel haljinu koja prati liniju tela, dok je gornji deo linije ramena transparentan. Haljina dolaze iz haute couture Dior kolekcija za aktuelnu sezonu.

Da nije bilo dugih belih rukavica koji prate haljinu, te visoko podignute punđe, nismo sigurni da bi kraljica Elizabeta dopustila ovakvo pojavljivanje na svom dvoru.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin