Proteklih sedam dana su bili više nego uzbudljivi za vojvotkinju od Kembridža!

Prvo smo je prošle nedelje videli u balskom, kraljevskom red izdanju kada je prisutsvovala večeri upriličenoj u čast posete kineskom predsedniku, kojoj je prisustvovala i engleska kraljica Elizabeth II. Zatim je tokom trećeg dana zvanične kineske posete blistala u čipkanoj burgundy haljini Dolce i Gabbane.

Potom nas je oduševila nežnom, svetloplavom toaletom Jenny Packham na svetskoj premijeri Bond filma "Spectre" na koju je došla ruku pod ruku sa princom Williamom i njegovim bratom Harryjem.

Poslednje dve su takođe pokazale svu raskoš vojvotkinjine lepote i šarma.

Prvo smo je uočili na gala večeri 100 Women in Hedge Funds koja je održana u muzeju Victoria and Albert Museum kada je sve iznenadila prilično atraktivnom i zabavnom svilenom kreacijom koju potpisuje Erdem Moralioglu, kanadski dizajner turskog porekla (tata Turčin, mama Engleskinja).

Plavo-crvena haljina s motivom belih ljiljana koja se u predelu kolena blago širi uz pomoć sitnih, elegantnih faltica, bez rukava i zatvorenog dekoltea je izgledala prilično mladalački, retro i letnje na telu vitke Kate koja u poslednje vreme eksperimentiše sa krojevima, tkaninama. 

Tog istog jutra, Kate je podsetila jedan dečiji humanitarni fond odevena u savršenu sivu vunenu haljinu sa plisiranom suknjom i crnim, krupnijim cvetnim vezom u predelu dekoltea.. Rep i crne salonke su zaokružile ovo superstajliš izdanje! 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija