Premijera najnovijeg filma o najpoznatijem agentu njenog veličanstva Jamesu Bondu "Spectre" održana je sinoć u Londonu u prisustvu glavnih glumaca ali i članova kraljevske porodice koji su izazvali skoro jednaku pažnju kao sjajni trio - Daniel Craig, Lea Seydoux i Monica Bellucci. 

Novog Bonda je režiaro Sam Mendes, dok legenndarnog agenta 007 igra, četvrti put zaredom, britanski glumac Daniel Craig (47) koji je na premijeru stigao odeven u elegantno crno odelo u stilu onih koje njegov lik i nosi u serijalu. 

"Nestrpljiv sam da publika vidi film. Ja lično ne volim sebe da gledam na ekranu ali uživam kada igram Bonda", rekao je Daniel koji je na premijeru došao ruku pod ruku sa glavnim Bond devojkama u ovom filmu, prelepim glumicama Monicom Bellucci i Leom Seydouxom koje su mamile poglede prisutnih u glamuroznim haljinama.

Poslednji Bond je sniman u Engleskoj, Italiji, Austriji, Meksiku i Maroku i nalik svim ostalim poseduje sve tradicionalne sastojke filmova o Bondu, scene jurnjave kolima, negativca kog igra austrijski glumac i dupli Oskarovac, sjajni Christoph Waltz, fatalne i misteriozne Bond devojke, čudesne sprave i zanimljive, duhovite dijaloge.

Na crvenom tepihu su se pojavili i britanski glumci, Ralph Fieness i Judy Dench, novi i stari "M" na čelu MI6. Ralph je preuzeo to mesto posle smrti u filmu "Skyfall" Bondove šefice koju je fantastično glumila Judy u poslednjih sedam filmova o 007 agentu.

Pogledajte u galeriji ko je sve prisustvovao svetskoj premijeri dugoočekivanog Bond filma >>>

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Bilo je ovo stvarno gala veče na kom su prisutvovali i princ William i Kate Middleton, ali i creme de la creme britanske glumačke scene... a da vidite Joan Collins!