Jedan od razloga zbog kojih je Palermo miljenica modnih zaluđenika sigurno leži u činjenici da iako na raspolaganju ima dizajnersku odeću svih svetskih brendova Olivia Palermo često zaviri na police pristupačnijih brendova.  

Baš poput svih nas i Olivia voli da kupuje u high street buticima pa je često viđamo u Zarinim, Topshop, H&M krpicama koje su dostupne svima nama. To naravno nije samo njena odlika. I Beyonce i Alexa Chung nose redovno komade iz gore pomenutih butika.

(11 ključnih komada svake fashion devojke)

Ovih dana poznata Njujorčanka nam je servirala nekoliko sjajnih kombinacija za dan. Prvi put smo je videli u šetnji gradom kada je izabrala Zarin prugasti top od konca koji je sparila s običnim farmericama, poluiscepanim i ravno krojenim belim blejzerom.

(Ugledajte se na nju: 6 beauty pravila Olivije Palermo)

Poznata kao žena koja preferira raskošne modne detalje, Olivia je ovu kombinaciju upotpunila sa šarenim salonkama brenba Jimmy Choo i ekstravagantnom torbicom s metalnim resama, takođe s potpisom kuće Jimmy Choo.

Samo dan kasnije, Palermo je na svom Twitteru podelila fotografiju svog poslednjeg outfita kojom je dokazala da se teksas suknja vraća na velika vrata street style trendova i da je vreme da i vi nabavite svoju jer polako postaje hit komad leta!

(3 savršene prolećne kombinacije Olivije Palermo)