Model i jedna od žena sa najviše stila, Olivia Palermo u saradnji sa beauty brendom Ciaté osmislila je limitiranu kolekciju lakova za nokte, od kojih svaka boja ima posebnu emotivnu poruku. Naime, ona je predstavila tri nijanse boja lakova za nokte sa svojim potpisom: jarko crvenu, koralnu i ružičastu boju, koje će sigurni smo obeležiti ovo leto.

"Crvena boja laka za nokte je nešto što nosim svakodnevno, ali s obzirom da je pred nama leto, predlažem i nude nijanse koje su uvek in, dajući noktima jedna prefinjen i negovan izgled. Plus lako se kombinuju sa odećom - pristaju uz sve," istakla je Olivia.

To je i razlog zbog kog Palermin prefinjeni stil izgleda tako ekstravagantno i zbog kog milioni devojaka grade svoj stil po uzoru na nju. Kako ona ističe stvar je u jednostavnosti koja će vas totalno promeniti i napraviti od vas novu osobu.

Pred vama su beauty saveti Olivie Palermo koje vredi isprobati...

Manikir

"Još kao veoma mlada sam počela da posećujem manikira i pedikira sa mamom. U NY ih imate bukvalno na svakom koraku, tako da smo mama i ja odlazile jednom nedeljno na tretman i uvek smo birale crvenu nijansu. Jedno vreme sam stalno koristila lakove kompanije "Revlon, ali tada nisu imali tako velik izbor boja za nokte kao danas." 

Lojalnost

"U potpunosti sam odana i lojalna mom starom salonu, jer sam njihov klijent dugi niz godina. U njihovom prostoru se osećam veoma prijatno i kao kod kuće, opuštajuća muzika i prijateljska lica čine mi boravaku u salonu veoma magičnim. Moj savet vam je da pronađete odgovarajući salon i da mu budete odani." 

(3 savršene prolećne kombinacije Olivije Palermo)

French manikir

"Francuski manikir je klasik koji nikad aneće izaći iz mode. Ali ako vam je klasičan manikir dosadio, uvek ga možete učiniti zanimljivijim. Mislim da je ovaj način lakiranja noktiju neprolazan i on je moj predlog za leto." 

Manikir i pedikir u istoj boji

"Što se ovoga tiče, kod mene su se i tu čvrsto utemeljila ona stara dugo slušana pravila - nokti na rukama i nogama u istoj boji. Uvek se trudim da manikir i pedikir uradim istovremeno, ali ponekad mi se desi da zbog obaveza ne stignem obe stvari da uradim u istom danu, u takvim situacijama nosim zatvorenu obuću koja ne ističe moja stopala. Moj savet je da obavezno vodite računa o tome da na rukama i na nogama uvek imate istu boju laka, ili sličnu." 

(Posudite od nje: Saveti stajliš Olivije za dekorisanje doma)

Savršene usne

"Veliki sam ljubitelj crvene-mat boje karmina, koji je moj najčešći izbor prilikom šminkanja. Ali ukoliko imate tamniji ten lica, predlažem vam nežnije nude nijanse koje će naglasiti vaše usne."

Duge trepavice

Kad je o naglašavanju trepavica reč, simpatična Olivia ima savet za sve žene: "Obožavam Diorshow i Guerlain maskare. Isprobala sam mnoge i većina njih mi je nije odgovarala, ali maskare ovo ova dva brena savršeno mi odgovaraju.. Osim toga, čine moje trepavice izuzetno dugim." 

Tekst priredila: Katarina Vasiljević