U moru savršenih fotografija sa velikih i glamuroznih dešavanja koji su bili aktuelni prethodnih meseci, primetili smo na šta su se dame od stila fokusirale i kod mnogih smo uočili slične tehnike koje stvaraju optičku iluziju vitkog tela.

(15 načina da izgledate mršavije u odeći)

Zato smo odabrali tri trika kojima se možete i vi poslužiti. Evo u čemu je tajna….

Krop top i visok struk

Isticanje stomaka, tačnije dela ispod grudi i iznad pupka je odličan način da pokažete savršen ten tokom letnjih dana ali i još nešto. Mnoge žene, bez obzira na konstituciju su najčešće najtanje u ovom delu tela, tako da ga vešto možete otkriti, noseći krop top i suknju ili šorts sa visokim strukom. Budite sigurne da ćete delovati mršavije u ovoj modnoj kombinaciji.

                                                                       Tibi

                                                                Acne Studios 

Suknja sa prorezima

Suknja sa prorezom se vratila u modu te je pravo vreme da pokažete svoje noge. Njena glavna prednost je optička iluzija, zahvaljujući kojoj će vaše noge delovati tanje i izazovnije. Tajna se krije u dugačkom i neobičnom prorezu koji otkriva samo jedan deo kože, te će vaše noge delovati duže i tanje.

(5 modnih pravila poznatih za mršaviji izgled)

                                                                    Reformation 

Otvoreni torzo

Kratak kombinezon ili haljina čiji izrez otkriva gornji deo tela i pruža pogled na dekolte je još jedan odličan način na koji možete pokazati zategnut deo stomaka. Kako biste izgledali još mršavije, odaberite komade koji se sastoje od više slojeva ili proreza. Na taj način ćete istaći donji deo stomaka.

(7 stilskih trikova koji garantuju da ćete izgledati mršavije)

                                                                 Self Portrait

Tekst priredila: Kristina Milošev