Avgust je iza nas, a leto se uskoro i zvanično završava. Iako su temperature i dalje visoke, high street brendovi uveliko se pripremaju za predstojeću modnu sezonu prsluka, kardigana, kabanica i neizostavnih gležnjača. U vremenima kiše, vetra i hladnijih jutra i večeri niske čizme, gležnjače i mokasine su naši omiljeni modni saveznici, što se tiče cipela, u kreiranju udobnih, toplih i veoma modernih odevnih kombinacija.

Najlepše Zara čizme i mokasine za jesen 2023
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Bilo da se radi o niskim čizmama ili elegantnim gležnjačama od brušene kože, ponuda je već ove godine bogata, a svaki dan u prodaji dolaze novi trendi modeli. Sudeći po onome što smo videli, trenutno su veoma popularni modeli u konjak i bež nijansama, kao i crni kožni modeli koji svojim oblikom pete koketiraju sa stilom klasičnih kaubojki.

Kako bismo vam pomogli da zakoračite u stylish jesen spremni na sve vremenske prilike i da zablistate u svakoj prilici, u nastavku smo odabrali najatraktivnije modele cipela koje vredi kupiti ove godine. Služiće vas iz sezone u sezonu, garantovati udobnost od jutra do sutra, a uz to će biti i modni dodatak koji će na prefinjen i elegantan način zaokružiti svaki stajling.

 Neke od najlepših modela cipela za jesen 2023. pogledajte u galeriji.

Zara Pogledajte naše favorite.