Lekcija letnjeg stila: Midi bela haljina u režiji Gigi Hadid

foto: Profimedia

Savršen letnji look koji je idealan za temperature koje nas tope na suncu!

Mala crna haljina na + 35? Neee. Dobro, ne baš never, ever jer teško nam je odreći se crne boje čak i leti, ali složićete se da nekako kada naiđu sparne, nepodnošljive vrućine više se opredeljujemo za svetlije, vedrije boje.

U opticaju su sve nijanse bele, boje kože, pudernarandžaste i pepeljastoroze. Materijali su takođe u odnosu na zimsku sezonu lagani, svilenkasti, lepršavi i prirodni, dok od krojeva dominiraju haljine: mini, midi i maksi. Nema tu neke posebne filozofije, bitna je udobnost jer ko još želi da na plus 30 muči sebe sa tesnom, heavy i neudobnom odećom? Nikoo!

(Slip haljina u boji vanile: Letnja kombinacija za dan u režiji Dakote Johnson)

Savršen letnji look zato najčešće podrazumeva haljinu i japanke. A da je upravo taj outfit kombinacija koja vam uvek obezbeđuje pažnju posvedočila je Gigi Hadid koja je na ulicama Los Anđelesa prošetala jednostavnu haljinu u beličastoj boji sa kratkom rolkom, asimetričnom ivicom, bez rukava koju je tek nadogradila tankim kožnim kaišem u kestenjastoj boji, retro naočarama.

(Kako da vaš outfit deluje skupoceno)

Kompletan look je finiširala sa razbarušenom kosom, neprimetnom šminko, torbom u camel boji i jednostavnim japankama slične nijanse kao torba. 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...