Američka glumica Dakota Johnson od kada se pojavila u ulozi stidljive i skromne Anastasia Steele ima zavidnu medijsku pažnju. Iako su mnogi pomislili kako će ta pažnja nestati nakon premijere najiščekivanijeg filma za ovu godinu "50 shades of grey", to se nije desilo.

Kud god da krene Dakota, za njom ide i horda paparaca.

Bilo da se uputi u ležernu šetnju ili se pojavi na nekoj  filmskoj premijeri, Dakota je jedna od dama čije kreacije izazivaju različite komentare. Tako je neki hvale smatrajući da Johnsonova ima jednostavan, nepretenciozan stil koji odlikuje ženstvenost i suptilna seksepilnost ( pogotovo kad su u pitanju njena red carpet izdanja), dok drugi smatraju da se Dakota oblači jednolično, dosadno i "tetkasto".

Međutim, poslednja odevna kombinacija dokazuje da je Dakota fan jednostavnih komada koje krasi klasičan dizajn, sofisticiran detalj, monohromatska paleta i kvalitetna, prijatna tkanina u kojoj se svako oseća udobno i opušteno. 

Naime, Dakotu smo videli na ulicama Njujorka u slip haljini, prijatne i letnje boje vanile /Apiece Apart) koju je glumica nadogradila torbom od plute u stilu Jane Birkin s potpisom Marka Crossa i savršenim kobalt plavim mules sandalama. 

Jednostavna letnja kombinacija koja izgleda ležerno, trendi i ženstveno.