Da trudnoća ne bi smela da bude prepreka dobrom stilu, dokazuje mlada glumica Blake Lively koja ovih dana ponosno šeta svoj zaobljeni stomaćić u više nego chic kombinacijama.

Prelepa Blake koja je vest o trudnoći objavila uz set fotografija na sopstvenoj lifestyle stranici Preserve, prvi put se na crvenom tepihu pojavila nedugo potom, prisustvujući humanitarnoj gala večeri God's Love We Deliver, Golden Heart Awards gde se družila s Annom Wintour i dizajnerom Michaelom Korsom.

Pogledajte prvo pojavljivanje Blake Lively na crvenom tepihu od kada je objavila trudnoću.

Samo dan nakon pomenutog događaja, glumicu smo videli na ulicama Njujorak kada je bila pravo oličenje boho chic lepotice dok je šetala u prekrasnom šarenom pončo-kaputu Lindsey Thornburg koji je nadogradila čizmama u stilu 70-ih boje karamele.

Savršeno!

Kasnije tokom dana, Lively je za odlazak u shopping obukla udobniju kombinaciju mini haljinu u geometrijskom printu, preko koje je prebacila kratki, sivi vuneni kaput. Ravne, cigla čižme od prevrnute kože bile su savršen dodatak ovom fall izdanju.

I u trećoj kombinaciji glumici nije nedostajao osećaj za savršen stil: crno-beli kombinezon finiširian bordo kaputom, sivim šalom i metalik salonkama, se sa sivom, kožnom torbicom koju je Blake nosila ukoso.