Samo nedelju dana nakon što je objavila radosnu vest da očekuje svoje prvo dete sa glumcem Ryanom Reynoldsom, prelepa Blake Lively se pojavila na crvenom tepihu, ponosno pokazujući, sada već svoj poveći stomačić.

Zanosnu Blake kojoj trudnoća i te kako stoji, s obzirom da glumica blista, videli smo na glamuroznom događaju God's Love We Deliver Golden Heart Awards koji je održan u Njujorku.

27-godišnja glumica je odlučila da svoju “drugo stanje” prošeta u svetlucavoj haljini Michaela Korsa u boji šampanjca, sa dikretnim sitnim tufnama iz kolekcije Resort 2015. Kompletan glamurozan look, Lively je finiširala zlatnim, “hollywood” talasima i visećim, svetlucavim minđušama.

Pogledajte kako je Blake Lively objavila svoju trudnoću.

Trudnoj glumici, društvo na pomenutom gala događaju su pravili upravo američki dizajner Kors i urednica Vogue, Anna Wintour.

U razgovoru za portal E!, glumačka zvezda je otkrila da se već oseća kao majka.

“Moja porodica je prilično velika i bliska. Osećam se kao da ću….Znate kako, ja sam najmlađe deto od nas petoro, pa nikada nisam imala tu obavezu i odgovornost da vodim računa o bratu ili sestri, ali sam zato prva osoba kojoj se oni obraćaju kada im je potreban neko da pričuva njihovo dete, tako da mi uloga majke nije toliko strana. U neku ruku ja sam već mama.”