Jedna od udarnih vesti prošle nedelje je bila objava holivudske glumice Blake Lively da ona i njen životni partner, Ryan Reynolds očekuju svoje prvo dete!

Poznata glumica je još više oduševila masu načinom na koji je objavila radosnu vest. Naime, prelepa Blake je odlučila da fotografiju na kojoj nežno miluje sada već zaobljeni stomačić podeli na svom nedavno pokrenutom lifestyle sajtu Preserve. Iza ove dirljive “blur” fotografije stoji niko drugi nego glumičin brat Eric Lively.

Samo nekoliko dana nakon toga, Blake je na sajtu podelila još nekoliko fotografija sa baby shower žurke, koje je takođe uslikao Eric. Na njima vidimo Blake, u više nego srećnom i raspoloženom stanju, okruženu prijateljima i porodicom…malo je reći da su fotografije romantične, emotivne, dirljive... prosto čarobne!

"Bebin dolazak nas je sve ubrzao jer imamo toliko toga da pripremimo, uradimo! Ali pre nego doživimo prvi plač u 3 ujutru, menjanje pelena i činjenicu da će mi omiljena košulja biti prekrivena bebinom pljuvačkom… moramo da otvorimo poklone, kolač da poslužimo, savete da prikupimo, i prevashodno ovu radosnu vest da proslavimo. A to smo i uradili…”  

Da glumica uživa u trudnoći (koja joj itekako pristaje jer Blake blista!) dokazuju i Instagram fotke… Ako ste i vi postali opsednuti sa trudnoćom poznate glumice, dignite ruku!