Kada god se odluči za toaletu u zelenoj boji, Kate dobije samo visoke ocene od strane modnih kritičara,

Sigurno ste primetili da je najčešći izbor vojvotkinje upravo zelena boja. Mogli smo je videti u očaravajućim i elegantnim, ali i onim ležernijim varijantama u kojima je dominirala ova nijansa.

Izbor ove boje nije ni malo slučajan.

Iako ste verovatno na prvi momenat pomislili da je u pitanju nešto vezano za kraljevske običaje ili tradiciju, prevarili ste se. U pitanju je klasičan stilski trik.

Njen stilista otkrio je za britanske medije da je često viđamo u zelenoj boji jer na najbolji način laska njenoj boji kože i očiju.

"Nošenje boja koje se slaže sa vašim očima učiniće da izgledate gracionznije i svežnije. To što Kate nosi boje koje se slažu s bojom njenih očiju čini da izgleda elegantno bez previše truda, da joj koža izgleda sjajnije i blistavije", objasnio je on.

Vojvotkinja od Kembridža često nosi zelene kapute, šešire i haljine koje kombinuje uz bež ili crne salonke. Tu su i modni dodaci poput šalova i torbica koje su takođe često zelene, a odevanje u jednu boju od glave do pete ovaj stilista označava kao odličan izbor kada želite da ostavite dobar utisak.

Izvor:Glossy.rs