3 šik načina kako da nosite džemper ove jeseni

foto: Imaxtree

Vreme je za odevni predmet na koji se najviše oslanjamo kada nešto niže temperature to od nas zatraže.

Na prvi pogled, džemper ne pripada kategoriji odeće sa kojom ćemo lako postići šik outfit, ali uz samo nekoliko smernica i vi možete da izgledate kao da ste upravo izašli sa stranica nekog modnog editorijala.

#Kraći džemper uz ravne pantalone

Ne zaboravite na najjednostavniju, a vrlo često najkul kombinaciju: kratak džemper + pantalone ravnog kroja. Ono što će vam obezbediti status modnog stručnjaka jeste pravilan odabir modela pantalona i način na koji nosite džemper.

Imajte na umu da kraći modeli obavezno idu sa parom pantalona dubljeg struka. Istaknite struk i dezenirani model pantalona tako što ćete džemper blago uvući. Retro modeli džempera na kopčanje sa drvenim dugmadima su popularni ove jeseni: za stylish izgled biće dovoljno da ga raskopčate i ispod njega obučete običnu belu majicu.

#Ležeran izgled 

Ležeran džemper izgledaće fenomenalno sa donjim delom slične nijanse, dok ćete dodatne poene dobiti ukoliko vam oba dela budu oversize. U modi je prestalo da važi pravilo koje glasi da glomazni džemper morate dopuniiti parom skinny jeansa. Naprotiv, širi džemper uz pantalone koje nemarno padaju podsetiće na stare kolekcije Céline brenda. A ko od nas ne bi želeo da odiše daškom francuskog stila? Obuća neka bude drugačije boje i položićete modne lekcije sa najvišim ocenama.

# Midi suknja

Za sve one koji bi želeli još više da izađu iz okvira uobičajenog, predlažemo kombinaciju vunenih pletiva uz midi suknje najfinijih materijala. Čipka i svila su savršen kontrast, ili bolje rečeno pratilac masivnim džemperima od vune. Zaokružite kombinaciju patikama ili nešto ženstvenijom mules obućom.

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...