Kako se stilizuje košulja haljina? Ovako to poznate ličnosti rade ovog leta

Foto: Profimedia

Praktična i udobna košulja u formi haljine, pogotova ona u klasičnoj beloj boji, može izgledati izuzetno efektno, ukoliko umete da je izneste sa odgovarajućim akseosarima naravno, zbog čega krademo inspiraciju od poznatih devojaka, koje su doakale ovom modnom izazovu.

Iako se ovaj komad garederobe pojavio u svetu odeće pre par godina, činilo se da nije preterano zaživeo. Pored toga što je praktičan, što je njegova prva i osnovna karakteristika, a samim tim i udoban, pozitivne strane košulja-haljine dugih rukava nije se pokazala kao baš najpoželjniji modni komad.

Najopravdaniji razlog za to je svakako kroj, jer niti ističe ono najbolje na ženskom telu, niti preterano sakriva (zapravo, može učiniti da telo izgleda još zbijenije, a građa još punija).

Međutim, uz pravu stilizaciju ovaj jedinstevni model može izgledati zaista upečatljivo, a u isto vreme vi u njemu takođe možete izgledati odlično!

Jedna od nama omiljenih stavki jeste svakako ta što uz efektan look, košučja haljina uvek ostavlja onaj pomalo seksi vibe, jer implicira na Njegovu košulju.

A ko zna, možda neke od poznatih dama upravo i nise košulju svog izabranika, J. Lo nam je posebno sumnjiva.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...