Naravno, u ovim modelima koje nam modne kuće predlažu za sledeću jesen možete potražiti inspiraciju i za ovu jesen-zimu i naravno proleće, jer modeli koji nam stižu sa svetskih modnih pista mogu da se nose u praktično svim godišnjim dobima.

Ovo su stilovi koji dominiraju:

Neobičan šlep i tekstura

Ako je vaš favorit tekstura potražite onda one modele sa u boji slonovače, jer vez na takvim haljinama izgleda upečatljivije, ali obratite pažnju na kroj, jer ovde pravi efekat ćete postići samo ako imate meru, birajte duge, svedene modele, koji prate liniju tela. Želite da izazovete onaj veliki "woooow" efekat, ali niste fan krinoline i ogromnih balskih haljina. Pokušajte sa sirena modelom, donji deo i šlep su zapravo rep haljine iskrojene od nabarnog tila.

Najveći bridal trendovi za jesen 2017.

foto: Instagram/thebridalcottage

Perije

S obzirom da nadolazeći modni trendovi diktiraju suptilnost u pokušaju da se odmaknu od tradicionalne forme glomaznih venčanica, perije kao detalj nije naglašeno naravno, ali čitavom izgledu daje autentičnost i posebnu dozu efektnosti.

foto: Profimedia

Gola ramena i leđa

Pomislićete da nema ničeg novog u modelima bez ramena i otvorenih leđa, sve je to veđ viđeno. Ipak, varate se. Magija koja izlazi iz modne kuće Sachin + Babi, još jednom dokazuje da uvek može drugačije, lepše i do sada neviđeno. Ramena i ruke su ogoljene do laktova, a leđa potpuno otvorena, ali sa čipkanim delom do polovine leđene linije. 

foto: Profimedia

Dugi rukavi

Uglavnom čipkani rukavi, model kakav nam je predstavila Carolina Herrera, idealana je za jesenji i zimski period. Tu je i suptilan šlep. Idealan spoj klasičnog kroja i naglaska na takođe klasičnom materijalu -čipki, koja se najčeće koristi pri izradi svadbene haljine. 

Ipak, ova kombinacija nije prenaglašena, što je u skladu sa aktuelnim trendom.

foto: Profimedia

Naglasak je na detaljima

XXL minđuše dominiraju svetom nakita i dalje, neka one budu vaš poseban detalj, kao što nam predlaže brend Naem Kahn. Ako želite nešto zaista drugačije, osmelite se i potražite haljinu sa detaljima u drugoj boji. Vera Wang predstavila nam je fantastičan model sa vezom od tamnosivih i crnih kristala i šljokica.

foto: Instagram/verawanggang

Dužina do članaka

Da, haljina za ovu priliku svakako treba biti elegantna i to se najlakše postiže punom dužinom do poda, ali ukoliko niste ljubitelj ovakvih modela i želite slobodu pokreta, ne morate izgubiti elegantnu notu. Izaberite saten ili svilu, lepršavu haljinu A kroja, efektan detalj poput golih ramena i rol kragne i naravno jedan fantastičan par sandala za đuskanje.

foto: Instagram/wedding_dress_diaries

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija