Ako vam kažemo da je idejni tvorac Gucci shvatićete da se radi o vrhunskom dizajnu, odličnom kroju i naravno, kvalitetnom materijalu. Ipak, odmah moramo napomenuti da je ovo ready-to-wear model koji možete nositi u svakodnevnim prilikama i najvažnije, kombinovati sa raznim stilovima...

Ova neobična lepotica se zasniva na glavnom trendu, tzv. rebrastim haljinama koje se pripijaju za telo, a njen neobičan pleteni rad je uspeo da oduševi mnoge dame. 

Posebno su interesantne ukrasne trake na predelu stomaka koje dodatno sužavaju struk, kao i duboki prorez na sredini koji je čini još atraktivnijom.

Koliko je ova haljina posebna govori to što je već na samom kraju leta uspela da se izdvoji u moru kolekcija poznatih brendova, ali i da oduševi mnoge urednike i stiliste magazina. Guccijeva pletena haljina nam dolazi u dve boje, odnosno u kombinaciji crne i bele i crvene i crne.

Do sada je ulepšala nekoliko naslovnica, a prve su imale priliku da je obuku manekenke Gigi Hadid, Kendall Jenner i Emily Ratajkowski. 

Foto: Instagram / jilldemling

Foto: Instagram / emrata

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija