Današnja mejnstrim moda odavno već predstavlja skladan spoj između haute couture i ready-to-wear mode.

Prema onome što smo videli u dizajnerskim kolekcijama za jesen/zimu 2015, ne postoji urbana garderoba koja se svrstava u previše "gangstersku". Odavno smo prihvatili nošenje vrhunskih pari patika sa čipkanim haljinama, kao i svilenkaste bomber jakne koje predstavljaju ključni komad sezone.

(Glavni trendovi za jesen / zimu 2015)

Fendi je podigao kredibilitet u modnom svetu kada je u svojoj jesenjoj kolekciji veliki deo posvetio modelima koji izgledaju kao polujakne, polukaputi, osmišljenih u stilu jakni koje se nose za skijašku sezonu.

Među njima smo primetili satenski kaput s potpisom Dion Leea kog je decembarski Vogue proglasio IT komadom kaputa za zimu i komadom koji će obeležiti sezonu pred nama.

Fendi je jaknici dao sasvim drugačiju siluetu... 

Fendi ( Imaxtree)

Dion Lee nam je pokazala kako izgleda damska verzija popularnog modela. Nećete morati da tražite večernji kaput koji će vas zagrejati i dati vam notu stila jer je ova neobična jakna sasvim dovoljna!

Dion Lee ( Profimedia)

Što se tiče prilagođavanja dnevnim varijantama i street style modi, pri kombinovanju bomber jakne obratite pažnju na svetle aksesoare, koji će odgovarati vašem stilu i personalitiju.

foto: Style Du MondeFoto: Style du Monde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija