Model košulje koji morate da imate u svom ormaru

Foto: J. Crew

Savršen letnji komad koji možete da nosite 24h!

Možda leto zvanično još nije startovalo, ali ne bi se reklo po temperaturama jer ovih dana je nepodnošljivo. Tropski. Vrelo. Međutim, lako je onima koji su negde blizu mora, rashlađujućih talasa, borove šume... Kako pređivetu + 30 na vrelom, užarenom gradskom asfaltu?

(5 komada koje će svaka stylish cura nositi ovog leta)

U kupaćem na posao teško da možemo. U kratkoj suknji i majici na bretele, takođe, no waaay! Jedino ukoliko želite da dobijete otkaz ili da vas vrate po prikladnu. Maksi suknje i midi haljine su jedina solucija, kao i teksas suknje i lagane pantalone. Ali šta gore?

(Kako da nosite print ove sezone) 

Košulja. Bez rukava, od pamuka ili viskoze. U beloj boji. Ovo je definitivno model koji morate da imate u svom garderoberu jer vam daje svežinu, prozirnost ali i priliku da ispratite većinu poslovnih dress code pravila.

(Najlepše maksi haljine sezone)

Takođe, leti vam daje priliku da i nakon posla izgledate stylish za kafenisanja, čiliranje na rekama, popodnevne lagane ručkove ili klasične trač sesije. Jer, znamo koliko vam je teško da u ovakvim vrelim danima odete kući pa opet do grada i da većina vas planira after work dogovore odmah posle posla. 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...