3 odevna komada koja će osvežiti vaš jesenji look

foto: Imaxtree

Uz pomoć ova tri modela, jesen ćete provesti u trendu! Ali i proleće, takođe... jer u pitanju je odeća koja nema rok trajanja i koja je za sva vremena!

Nova sezona po difoltu nalaže i nov stil, odnosno nove krpice uz čiju pomoć ćete osvežiti svoj fall look.

Međutim, to nekad ume da bude prilično opterećujuće, čak i za devojke, koje su pro u stilizovanju. Kupi ovo, u trendu je ovo, nosi se ovo, blogerke su poludele za ovim. Heavy, zar ne?  A pritisak je još veći ukoliko je novčanik empty, odnosno pod ključem i otvara se samo u specijalnim prilikama.

Međutim, “novi look” ne mora obavezno da podrazumeva i kupovinu novih krpica. A naročito ne kompletno novu garderobu. U želji da vam olakšamo jesenje modne turbulencije, prenosimo savete stilista Emily Current i Meritt Elliot, ne bismo li vam pomogli da odaberete tri ključne stvari, koje garantuju da ćete biti stajliš u bilo kom trenutku.  

Pronađite dobar model bajker jakne: Ne mora da bude kožna, niti crna. Bitan je kroj. A ležeran, cool kroj oblih linija garantuje da ćete biti IN.

Pronađite par udobnih, stajliš salonki: Klasika je uvek u modi. Potpetica ne mora da bude previsoka. Osam centimetra je sasvim dovoljno, a takođe ne moraju biti crne. Čak naprotiv, daleko je preporučljivije da šopingujete par u nekoj jarkoj boji. Kobalt, crvena, boja bundeve ili ljubičasta? Why not!

Pronađite par savršeno krojenih pantalona: Cigaret pantalone ili palazzo. Jednobojne ili na pruge, neki apstraktni print. Mat.  


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...