Veštačko krzno je vaš najbolji prijatelj

Ukoliko tragate za modelom kaputa koji će vas grejati na minusu, zanimljiv kaput od veštačkog krzna u jarkoj boji, plavoj ili ljubičastoj bi trebalo da vam to i obezbedi. Vodite računa da jedan ovakav model ne može svako da iznese. Potrebno je da posedujete dovoljno samopouzdanja. Ovakav kaput najbolje je finiširati visoko podignutom kragnom u nekoj pastelnoj nijansi i chic, clutch torbicom.

Ljubičasta je vasa boja, ili kamel

Svaka sezona ima svoje boje, a ova je u roze/ljubičastim nijansama i večnoj kamel boji. Ukoliko niste fan roze, onda definitivno birajte camel koji ide uz sve boje, od sive preko plave, crne, zelene.

Bez rukava

Možda vam se na prvi pogled čine komičnim, ali ovi modeli izgledaju sjajno u paru sa oversize džemperom, kožnim pantalonama i poludubokim čizmicama od prevnute kože.

Osvežite vaš stari kaput

Na knap ste s parama? Nema problema. I vaš stari kaput može da bude u trendu uz pomoć stilizovanja. Ugledajte se na look sa Burberry Prorsum revije, pronađite neku atraktivnu ešarpu, prebacite je tako da vam stoji paralelno oko vrata, i pričvrstite je u struku kaišem.

Dominacija parki

Ovo je savršena sezona za praktičnu modu, odnosno parke koje ćete nositi u pastelnim ili zagasitim, khaki nijansama. Inspirišete se kolekcijama Stelle McCartney, Fendi, Altuzzare, Tommy Hilfingera.

Birajte duže modele

S obzirom da midi dužina nastavlja da dominira u svetu suknji, imamo još jednu vest za vas: vlada i u svetu kaputa, pa umesto da nosite neki koji vam tek pokriva zadnjicu, birajte neki koji je midi dužini, tih ispod kolena. Za inspiraciju pogledajte kolekcije Victorie Beckham.

Pončo može da zameni kaput

Ako niste primetili pončo je opet u modi, i nosi se u paru sa dubokim čizmama, vunenim haljinama i oversize džemperima, sve sa šeširom velikog oboda. Birajte onaj koji ima atraktivan print, nalik frotiru ili ćebetu.