Nude zavodnica: Obnažena Cara Delevingne u najnovijoj kampanji za nakit

foto: John Hardy Instagram

24. 09. 2014.

Cara Delevingne još uvek izaziva masivne talase na modeling sceni, a ovaj možemo slobodno da okarakterišemo kao “cunami”!

Iako smo mislili da ćemo u modnom mesecu najviše pisati o Kendall i sweet, crazy Cari Delevingne, to se samo delimično ostvarilo. Naime, britanska manekenka je za razliku od svoje američke koleginice, odlučila da je na ovosezonskom izdanju Fashion Weeka gledamo minimalno!

Nakon što nas je iznenadila odsustvom sa piste Burrberry Prorsuma gde je standardno već nekoliko sezona za redom glavni model, Delevingne se pojavila nakon toga samo još na reviji modne kuće Fendi ( pre toga je radila još samo Topshop), pa se pitamo da li je moguće da će preskočiti i grand finale, odnosno reviju Chanela!?

Zar ćeš to stvarno da nam uradiš Cara?

U međuvremenu, Cara ipak nije mirovala već je snimila više nego zavodljivu i senzualnu reklamu (u stilu onih koje radi Tom Ford) za brend luksuznih aksesoara John Hardy.

22-godišnja manekenka je pozirala na divljim plažama Balija bez krpice na sebi, ili stilizovana u uzane, crne tunike koje su nakon “sudara” sa okeanom doprinele da mokro Carino telo zaigra dirty dancing sa objektivom.

Prljavi ples nije bio uvek u solo varijanti, pa smo Caru videli kako pozira i kraj prilično hot muškog modela.  

“Cara je savršen model za naš nakit. Njena lepota razoružava, samopuzdanje joj je na visokom nivou, a možda najviše volimo to njeno umeće da uvek bude tako kul,” stoji u obaveštenju brenda.

Inače, Cara je ugovor sa brendom John Hardy porpisala početkom godine, a pored pomenute print kampanje u planu je i reklamna kampanja koja bi trebalo da se pojavi uskoro.

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin