Da, bio je ovo šok dana, ali sweet, dear Cara Delevingne nije učestvovala na reviji poznatog britanskog brenda Burberry, već je umesto toga odlučila da reviju isprati iz prvog reda i to u društvu svog idola, slavnije koleginice Kate Moss, sa kojom je snimila nedavno kampanju za parfem My Burberry.

Ovaj šarmantni, dinamični duo koji je privukao pažnju medija i prisutnih, skoro jednako kao sama revija, imao je mali runway show ispred staklene prostorije u okviru Kensington Gardens bašte u kojoj tradicionalno već godinama, Burberry prikazuje svoje kolekcije na London Fashion Week-u.  

Devojke su reviju ispratile u društvu Carine sestre, Poppy Delevingne i engleske pevačice Palome Faith koja je na prošloj Burberry reviji za mušku kolekciju imala najupečatljiviji look, stilizovana u savršenu pink haljinu i pastelno tirkizni kaput.

Prepuštajući svojoj dobroj drugarici, Suki Waterhouse ulogu zvezde revije, 22-godišnja Cara je na reviju došla stilizovana u elegantno i seksi Burberry teget odelo, ispod kog nije nosila ništa. Kompletan look, Cara je  zaokružila je u svom stilu, sve sa crvenim ružem, puštenom, ravnom kosom i patikama.  

Lagali bismo kada ne bismo priznali da nam je krivo što je nismo videli na reviji, ali moramo takođe da priznamo da nam je ovako priredila najdinamičniji dolazak na reviju, u ovosezonskoj epizodi modnog karavana "Velika četvorka".

Njena starija i iskusnija koleginica izabrala je da se na reviji pojavi u all black kombinaciji – crnom, skinny jeansu, sandalama i crnom mantilu. Devojke su pored bodrenja drugarica i praćenja revije, iskoristile priliku da uslikaju i nekoliko selfie fotografija sa poznatim fotografom, Mariom Testinom. 

Pogledajte ko je još bio na Burberry reviji: