Luckast, minimal i retro stil koji neguje britanska trendseterka Alexa Chung, stekao je već milione poklonika, među kojima smo i mi. Da je Alexa jedinstvena i savršen mamac za kupovinu, svestan je i francuski brend aksesoara Longchamp koji nastavlja saradnju sa ultimate fashion girl.  

Kampanja kojom se obeležava 20 godina od izlaska prvog modela sada već kultne torbe s potpisom Longchampa, Le Plage i koju smo najavili još u junu, konačno je ugledala svetlost dana i… veoma je Alexa.

U simpatičnom video spotu, Alexa nalik junakinji iz maštovite priče Alisa u zemlji čuda, besciljno luta masivnim, luksuznim dvorcem, otkrivajući različite aksesoare na svakom koraku, stilizovana u koktel, crnu haljinu, kačket i patike. Da, znamo, to je fantazija svakog od nas.  

Dok je partimo kako opušteno leškari na podu slušajući muziku, pišući kolumne za svoj blog uz pomoć laptopa i čitajući knjigu, i to sopstvenu "IT", primećujemo da u snimku nema malenog psa koji je bio pored Alexe glavna zvezda print kampanje.