Alexa Chung u najnovijoj Longchamp kampanji

Foto: Longchamp

25. 06. 2014.

Luksuzni brend i trendseterka nastavljaju saradnju, i to na kampanji koja obeležava 20 godina od lansiranja IT torbe Pliage ...

Da uspešan tim ne treba menjati, dokazuje francuski brend Longchamp, koji je odlučio da nastavi saradnju sa ljupkom, britanskom trendseterkom Alexom Chung.

Kampanju kojom brend obeležava 20 godina od lansiranja njihovog najslavnijeg modela torbi Pliage, je fotografisao Max Vadukul, u raskošnoj vili na jugu Francuske.

30-godišnja Alexa je upravo za prvu fotografiju koja najavljuje kampanju pozirala u paru sa novom Pliage Heritage torbom, za čiji dizajn je poslužila upravo famozna, prva Pliage torba.

Simpatičan dodatak kompletnom looku kampanje pružio je mali pas koji je "pozirao" pored Alexe, a finalno izdanje kampanje videćemo tek 9. septembra kada je najavljeno njeno lansiranje.

Za potrebe kampanje je urađen i kratak film „Longchamp Heritage with a twist“,  koji je režirao Jean-Francois Julian. Francuski llustrator Fabienne Legrand je takođe sarađivao sa brendom, osmišljujući seriju ilustracija koje će na jesen biti postavljene na blogu brenda „Enjoy by Longchamp“.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin