Najlepši modni detalj za ceo život: 32 delikatne seksi tetovaže za žene

Foto: Shutterstock

Pored pravog izbora crteža, vrlo je važno i mesto na kome ćete da uradite tetovažu. Međutim, uzevši u obzir koliko je ova vrsta umetnosti ukrašavanje tela napredovala u poslednjih nekoliko godina, više nije teško da osmislite detalj kojim želite da ukrasite telo, već kako da izaberete samo jedan pored toliko zaista prelepih opcija.

Davno smo prevazišli one godine kada su tetovaže pod broj jedan - bile rezervisane isključivo za muškarce i pod broj dva - bile prilično nemaštovite i zaparavo nimalo privlačne.

Ukrašavanje tela crtežima koje ćemo zauvek nositi na sebi postalo je ne samo nešto što je uobičajeno, već i nešto što je svojevrsni trend.

Umetnost tetoviranja do te mere je napredovala da i u njoj samoj postoje određeni trendovi koji se praktično menjaju iz sezone u sezonu.

Međutim, već neko vreme na pijadestalu najpopuarnijih su upravo crteži kakve vam mi predstavljamo danas: delikatni, jednostavni i senzualni. Vrlo ženski, vrlo efektni i u odnosu na mesto na kome crtež nosite - i vrlo seksi.

Pored samog crteža, njegove simbolike koju predstavlja za vas, te mesta na kome ćete tetovažu nositi, važno je i da dobro razmotrite opcije vezane za tattoo masjtora u čije se ruke prepuštate.

Svakako bi to trebalo da bude osoba za čiji ste se rad raspitali i koja ima iskustva.

Mi vam u nastavku prikazujemo ideje za predivne delikatne tetovaže koje su u podjednakoj meri delikatne, seksi i jednostavno toliko lepe da mogu bez problema da posluže kao vaš efektan modni detalj koji će vas pratiti ceo život.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by on May 21, 2019 at 12:19am PDT

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...