Koliko god dolazak proleća izazivao želju da što pre ponesemo svoje lanene haljine i bermude, ovo promenljivo godišnje doba često nam ne pruža priliku za to. Zbog toga nas raduje da vidimo bezbroj staro-novih modela pantalona koji dominiraju prolećnim kolekcijama u omiljenim high street prodavnicama. 

Ako se zbog toga osećate preplavljeno, ne brinite, istražili smo trendove da bismo znali koje pantalone zaslužuju da se pronađu na vašoj listi želja ove sezone. Inspiraciju crpimo od relevantnih influenserki, pažljivo uzimajući u obzir i stilove koji su dominirali na ovogodišnjim Nedeljama mode. U nastavku pronađite sedam prolećnih trendova pantalona koje treba uzeti u obzir za stylish izgled ove sezone. 

Pantalone širokih nogavica

Na prvom mestu udobne, zatim ležerne, a onda i trendi. Ako do sada niste, pronađite barem jedan par širokih modela pantalona, a potom uživajte u njihovom kombinovanju, budući da je mogućnosti bezbroj. 

undefined
@emilisindlev 

Kožne pantalone

Par veštačkih kožnih pantalona će dodati edgy dozu vašem izgledu, posebno ako ih uparite sa odgovarajućom kožnom jaknom ili blejzerom.

pA8CTA2qkinmw6WzphUkiW-768-80.jpg.jpg
@thevisuelofgrace 

Kargo pantalone

Ako imate love-hate odnos prema kargo pantalonama, preporučujemo da im date šansu ove godine. Fashion devojke čine ih modernijim više nego ikad. Birajte ih u zemljanim tonovima, koje ćete lako uklopiti sa basic gornjim delovima.

best-trousers-for-women-305664-1676990901173-main-768-80.jpg.jpg
@lindatol 

Niski struk pantalona

Niski struk se vraća u velikom stilu, podsećajući na 2000-e godine. Želeli mi to ili ne. Neka i ostatak outfita bude što više oversized, kako izgled ne bi bio prevaziđen.

undefined
@emilisindlev 

Metalik pantalone

Metalik pantalone su statement komad koji ne može da ostane neprimećen. Sjajni materijali i efektni detalji čine ih savršenim izborom za posebne prilike, kao što su večernji izlasci ili glamurozni događaji. Da biste istakli metalik sjaj pantalona, preporučuje se jednostavan gornji deo i matching dodaci, čime se zaokružuje izgled.

na9uUyZ323naKGkfKpfKa8-768-80.jpg.jpg
@thora_valdimars 

Elegantne trenerke

Trenerke su podignute na viši nivo sa unapređenim krojevima i luksuznim materijalima. Ovi modeli spajaju udobnost i stil na savršen način. Najlepše izgledaju u monohromatskim setovima, koji se nadograđuju trendi aksesoarima po želji.

best-trousers-for-women-305664-1677079785304-main-768-80.jpg.jpg
@_jessicaskye 

Slim pantalone

Pantalone sa uskim nogavicama su večni klasik koji je uvek u trendu. Njihov elegantan kroj naglašava liniju nogu, a siguran su izbor za sve one koji teže nenametljivom i prefinjenom izgledu. 

BJwZxaBG9M2m5W7ebuWEy3-768-80.jpg.jpg
foto: Instagram / symphonyofsilk 

Izvor: ELLE/N.K.