Ove sezone taj detalj je zahvaljujući eri 80-ih u fokusu ne samo ove jeseni, već smo imali prilike da ga vidimo i na upravo održanim revijama u nekim od najvećih svetskih metropola - biće u fokusu i tokom proleća i leta 2020.

U pitanju je kaiš, a sve što vi treba da uradite jeste da stegnete pojas sa stilom!

Torbe za jesen: 6 najtraženijih modela! (FOTO)

U nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako da uz pomoć ovog aksesoara transformišete izgled u trendovsku kombinaciju.

Sa pantalonama visokog struka

Osamdesete su opet relevantne, što znači da ćemo opet nositi pantalone visokog struka; idealno sa širokim pojasom. Setite se pravila kontrasta: modni dodaci od grube kože najbolje će izgledati uz meki lagani džemper ili laganu bluzu u nežnim nijansama.

5 komada bez kojih nova sezona nije nova sezona

Sa bluzama širokih rukava

Harmoniju nitko nije otkazao: što su ramena šira - struk je uži. Što je još jedna omiljena stilska tehnika iz 1980-ih, koja je danas i te kako u fokusu. U slučaju večernjeg looka, kaiš može poslužiti kao ukras - odaberite lančane kaiševe ili modele vezene s kristalima.

Sa strukiranim jaknama

Budimo iskreni, doba #oldceline bilo je lepo, ali uvek nam je nedostajalo graciozno strukiranje naših ženstvenih oblina. Izgubljeno vreme možete nadoknaditi jaknama iz novih jesenjih kolekcija ili oversized jaknama koje su preostale iz prethodnih sezona, strukiranim širokim muškim remenom.

Izvor: elle.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/