6 aksesoara bez kojih je 2019. nezamisliva

4. Ravne crne sandale/papuče

Još jedan vrlo praktičan i nosiv trend na kome smo jako zahvalni dizajnerima. Imajući u vidu ogromnu popularnost Birkenstock papuča prethodnih sezona, jasno je zašto će njihova varijacija na temu biti glavni favorit kada je reč o obući naredne sezone. Udobne, crne i kožne – savršen odgovor na temu minimalizma tokom toplih prolećnih i letnjih meseci.

5. Neobične tašne 

Neobične torbe će biti jedan od neizbežnih modnih detalja, koji će sjajno nadograditi lepršava prolećna izdanja. U bojama duge, jednobojne, različitih oblika i motiva nema sumnje da će se na ulicama tokom 2019. biti veoma zabavno. 

6. Šljokice, perje, kristali

Ukoliko preferirate minimalizam u odevanju, onda vaši asesoari moraju biti upečatljivi. A ima li šta bolje od atraktivnog perja, glamuroznih šljokica i kristala?! Bilo da ih nosite u kosi, na tašni ili na obući, ovi detalji daće vašem izgledu dozu glamura i pomoći vam da se istaknete u masi.

Izvor: City magazin

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin