Aksesoari u fokusu: 8 modnih detalja koji će obeležiti 2018.

Foto: Profimedia

Imamo utisak da će jedna aksesoar mantra obeležiti 2018. godinu: Što čudnije to bolje! Prepisali smo je sa modnih pista, a luksuzne kuće kao što su Gucci, Balenciaga, Miu Miu i Dolce i Gabbana definitivno diktiraju stilski tempo za godinu pred nama.

Stilska riznica dobrih aksesoara bio je Instagram, a influenseri, kao i pratioci imali su svoje omiljene detalje koji su nadograđivali izgled do maksimuma, koristeći se modnim trikovima predviđenim za nove sezone!

Koliko god su nam se učinili ekstravagantni Gucci momenti ili Balenciaga špicaste cipele, ovi detalji uspeli su da se sa revija presele u street style kulturu te ulice učine veoma zanimljivim. 

U nastavku pogledajte koji su detalji obeležili modne piste i za koje smo sigurni da će lako naći svoj put u svakodnevnoj modi u 2018.

1. Četvrtaste naočare

Zaboravite oversize okrugle naočare - u fokusu su četvrtaste, manjih dimenzija! Modna kuća Miu Miu ih je predložila za proleće/leto 2018., ali su već uveliko hit meću trendseterima i influenserima.

2. Tašne

Što se tiče torbi i tašni dva modela dolaze do izražaja - vrećaste i one kružne osnove i jakih boja. Baš kao što predlaže Mansur Gavriel.

3. PVC

Sada nema izgovora - ovaj veštački materijal doživljava punu slavu, stilizovan je i spreman za nošenje. Modna kuća Chanel je potvrdila!

Na sledećoj strani pogledajte koji će još aksesoari biti apsolutni hit u 2018. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...