Rumi Neely je u modni svet zakoračila putem sopstvenog bloga, ali odeću koja njoj stilski najviše pristaje nije mogla pronaći u toj meri ni kod jednog brenda. Zbog toga je odlučila da umeša svoje prste i u proizvodnju.

Nije prošlo mnogo pre no što su njen senzibilitet prepoznale čuvene trendseterke.

Tako se rodio brend “Are you Am I”, kao i sajt istog naziva putem kog možete poručiti odeču i aksesoare iz kolekcije ove mlade dizajnerke.

Većinu modela odlikuje prepoznatljiva jednostavnost, ležernost i moć transformacije koju poseduju, s obzirom da su lako uklopivi u večernje, elegantne, ali i casual prilike.

Možete ih nositi od jutra do večeri i u svakom momentu izgledati stylish.

Zbog čega ih rado nose IT devojke iz sveta modnog šou-biznisa.

Što se pak, nas ostalih tiče, pored lakoće stilizovanja koje poseduju ovi komadi, sjajno je i to što su zaista pristupačni. Cene topova i suknjica kreću se u proseku od 70 do najviše 300 evra, dok su popularne slip haljinice za nijansu skuplje, u zavisnosti od modela tj. materijala koji se koristi.

Paleta boja je sezonska i neutralna, tkanine variraju, a svi modeli su jednobojni.

“Kada se modeli rade, maksimalno vodim računa o detaljima i završnim radovima, sve mora biti perfektno. Pravi sam manijak u vezi toga. Zaista je posebno, možda čak i sebično iskustvo posedovanje i nošenje neke od naših haljina ili bluza, jer one su luksuzne ali na misteriozan način. Kada su u pitanju čokeri, moram priznati da sam ih ja oduvek volela i verovatno ću nastatviti da ih radim i onda kada ne budu super trendy kao sada. To je aksesoar koji na najjednostavniji način, nešto krajnje obično, pretvara u nešto daleko bolje” , kaže Rumi Neely.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija