Odlični modeli: Kendall + Kylie: Sestre Jenner predstavile svoju prvu liniju torbi

Kako smo mogli da primetimo, poznate sestre su pri kreiranju torbi bile inspirisane skupocenim načinom života koje vode, kao i stalnim putovanjima sa jednog na drugi kraj sveta. To se oseća u njihovom dizajnu koji evocira London, Tokyo, i kalifornijski Big Sur.

"Torbe su definitivno jedan od najvažnijih aksesoara koji mogu da podignu vaš outfit na potpuno nov, viši nivo", rekla je Kendall i dodala: "Naša kolekcija torbi je veoma moderna i slaže se odlično sa komadima iz naše Kendall + Kylie ready-to-wear kolekcije, kao i cipelama za sezonu jesen/zima."

Sestre su u dizajnu ispratile najnovije trendove za jesen, uključujući model ranca na jedno rame, tote torbe sa duplim drškama i slatke tašne sa krznenim detaljima koje nas podsećaju na Fendijeve modele koje je Kendall često nosila. 

Nova linija je lansirana na internet sajtu Saks Fifth Avenue, a od avgusta biće dostupna i na Bloomingdales, Shopbop i Nordstromu. Cene torbi se kreću od 75 dolara za clutch modele do 450 dolara za veće torbe koje poseduju više detalja, kao što su lanci, ručke ili privesci...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>  http: //www.viber.com/ellesrbija

 

 


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin