Još 6 lokalnih dizajnera koji nam dolaze sa platforme lawconcept.rs odlučili su da vam predstave ko su oni i šta vam to daruju uz aktuelni broj koji je nastao povodom šesnaestogodišnjice ELLE magazina u Srbiji. U nastavku teksta upoznajte ko stoji iza brendova: Apoe, Really Glamourly, Pera Label, Soko Skincare, Famous i MADaboutyou.

1. brend: Apoe

Jovana Jovanović Jokić je ime koje stoji iza Apoe brenda koji predstavlja minimalističku formu kroz kompleksne geometrijske krojeve a sve to upotpunjuju razne origami tehnike sa akcentom na zero waste pristup. Poklon koji ona daruje uz rođendanski broj napravljen je bez ostatka materijala a njegova poruka je da je održiva moda IN i da svi dizajneri trebaju da teže što manjem bacanju materijala.

2. brend: Really Glamourly

Influenserka koja živi na relaciji Milano – Novi Sad, Nataša Vukobratović je osnivačica brenda Really Glamourly koji je osnovala pre dve godine. Njen domen stvaranja su aksesoari za kosu koji su pre svega jedinstveni i koji su fashion statement komadi. Njen poklon čitateljkama ELLE magazina, je tu da ih podseti da ostanu jedinstvene, svoje i pre svega glamurozne

3. brend: Pera Label

Osnivačica brenda pod imenom Pera Label je Jovana Macura čija je glavna inspiracija svaka žena i njena ženstvenost. Malim poklonom koji dolazi uz broj posvećen šesnaestom rođendanu, Jovana ispred Pera Label želi da pošalje poruku da nikad nemožete imati previše aksesoara u ormaru.

4. brend: Soko Skincare

Kada se preselila na Taru, Sofija Milivojević je odlučila da svoj hobi skupljanja i sušenja bilja pretvvorila u brend prirodne kozmetike Soko Skincare. Njena poruka koju šalje svojim prirodnim sapunom sa Tare je da nam je svima potrebno nešto lepo za dušu i za telo i da svi treba da se okružimo cvećem.

5. brend: Famous

Sofija Šašić ispred brenda Famous je svoju inspiraciju pronašla u oversize garderobi i trenerkama koje su njoj lično favorit kod odevanja. Njen poklon za ELLE rođendanski broj je kačket koji je kako ona kaže apsolutni “must have”.

6. brend: MADaboutyou

Neprolaznost stila osnivačice brenda MADaboutyou, Mie Zeremski, je bila njena osnovna ideja kada se upuštala u modne vode. Komadi koje ona kreira treba da budu neprolazni i da traju. Custom made poklon njenog brenda šalje poruku da su minimalizam, jednostavnost i specifičnost detalja najvažniji, a  ono što nam je poželela za rođendan je da još dugo, dugo slavimo zajedno!

Ukoliko želite da znate još o lokalnim dizajnerima koji su za vas pripremili poklone potražite ih na lawconcept.rs i vidite šta sve imaju u svojoj bogatoj ponudi.