Matthew McConaughey i Camila Alves: 10 besprekornih izdanja para koji dokazuju da u Holivudu nema STILIZOVANIJIH od njih!

Foto: Profimedia

Supružnici obožavaju svuda da se kreću zajedno, a najčešće ih viđamo zagrljene na crvenom tepihu, kada nam predstavljaju najglamuroznije odevne kombinacije...

Nekako kada treba da izdvojimo najbolje stilizovani ljubavni par, uvek nastane opšta pometnja. Amal i George, Chrissy i John, Blake i Ryan, Irina i Bradley.... Svaki od njih je poseban, jednako šarmantan i naravno odlično odeven, te je zaista teško izdvojiti onaj najbolji. 

Ipak, jedan koji iz godine u godine postaje sve bolji i lepši zajedno su glumac Matthew McConaughey i njegova supruga, brazilska manekenka i dizajnerka torbi, Camila Alves.

Holivudski zavodnik, Matthew je već više puta javno govorio o svojoj velikoj ljubavi koju oseća prema suprugi, kao i njihovom prvom susretu koji je bio fatalan ali i sudbinski. 

Poznati par već godinama uživa u svojoj stabilnoj vezi, a gde god da se pojavi izaziva pažnju svojim perfektno usklađenim outfitima, te kako mnogi smatraju, predstavljaju najbolje stilizovani par u Holivudu.

I dok se zgodan Matthew uglavnom odlučuje za elegantna odela koja mu odlično stoje, Camila bira zavodljive kreacije koje ističu njenu figuru.

Uglavnom je reč o sirena haljinama, koje se u potpunostio prilagođavaju njenom vitkom telu, dok omiljeni top bez bretela stavlja akcenat na njen negovan dekolte. 

Na sledećoj strani možete pogledati 10 njihovih najboljih red carpet izdanja... 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 3 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin